Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Výchozí avatar
danima3 6. 5. 2021, 11:10
Právě jsem se vrátila ze svého prvního běhu. Zatím bez sluchátek a s porozbitými hodinkami, tak vím jen kroky a tepovku ( ale už i tu mi blbě měří). Já s nimi vždycky o něco bouchnu. Ale je to super teda ,-) A hned napoprvé jsem uběhla přes 3km, to je moc nebo málo *-) Mne to teda stačí. Jdu na noční ,-)
Nikis. 6. 5. 2021, 21:15
@danima3 Silvi, ja prvni tydny ubehla tak 200 m a pak jsem musela prejit do kroku, takze indiansky beh ,-) ale timto "stylem" jsem od zacatku behala tak 4,5 km, byla to ma oblibena trasa do vedlejsi vesnice. Trvalo mi ale fakt dost dlouho, nez jsem zacala behat vkuse bez mezichuze a delsi trasy. Dlouho, jako treba asi i 3 roky ,-)
danima3 7. 5. 2021, 7:15
@Nikis. Fakt? Já kupodivu nějak začala běžet, pomalinku, a ono to šlo ,-). Příště už zkusím i se sluchátky. Už se na to těším. Ale dneska mě tak divně bolí nohy, úplně jinak než po cvičení ,-)
Nikis. 7. 5. 2021, 7:40
@danima3 Jo jo, já neměla žádnou fyzičku, trvalo mi dlouho, než jsem to udýchala a ano, potřebovala jsem zpomalit. Jak jsem zpomalila, najednou jsem dokázala uběhnout dvakrát tolik a vkuse (Y) ,-) Trvalo mi, než jsem k tomu došla... Hezky jsi mě namotivovala, taky si dneska vyběhnu ^o) Nohy bolí? Mě bolívají stehna zepředu a někdy holeně ,-) Jinak běhání se sluchátky nebo bez, ono záleží. Já běhám se sluchátky, ale v lese je sundávám, protože miluju, jak zpívají ptáčci ,-) Takže do lesa doběhnu s hudbou... a v lese sluchátka sundám. Jinak jsem překecala manžela, ať si koupí trailovky a že budem chodit běhat do lesa spolu, takže to jsem hodně zvědavá (smich)
danima3 7. 5. 2021, 13:35
@Nikis. Bolí mě nohy až do třísel. Uffff. Úplně jiné než z posilování. Teď jsem si stáhla Návod na běhání od Danči Hájkové, a ta striktně vyžaduje první dva měsíce střídat běh s chůzí, jen si přidávat minuty. Tak nevím, asi to dělám blbě. ,-). Na jiné stránce chlap píše, že běhat 3x týdně, max. 4x. Danča nepíše jak často. Tak asi to jde i denně. Ale jak píšeš ty... přerušovaně. Já taky běhám v lese. Ještě musím nějakou ledvinku sehnat. A chodilas teda běhat denně? Nebo raději pauzy? EDIT už jsem to našla. Píše obden. Dnes bych to nedala ,-)
Nikis. 7. 5. 2021, 15:07
@danima3 Ne, nikdy jsem nechodila běhat denně, výjimečně třeba dva dny po sobě a jednou jsem běhala týden každý den, to jsem měla ale velký stres a potřebovala jsem to vyběhat, to mi pomáhalo. Jinak fakt tak obden, aby mohly svaly regenerovat, potřebujou to.
danima3 8. 5. 2021, 5:09
@Nikis. Děkuji za rady. Už se těším, jak v pondělí zase vyběhnu (cinky)
Ida.N. 7. 5. 2021, 15:52
@Nikis. Kolegyně si zrovna vyběhala únavovou zlomeninu bércové kosti :-o Takže určitě systém ob den je lepší. Jinak moc zdravím, vzhůru do dalšího zkouškového období, budeme si navzájem držet palce (D)
SarinaK 7. 5. 2021, 16:13
@Ida.N. A proto já neběhám, abych se něco tak ošklivého taky nevyběhala ,-) (D)
danima3 8. 5. 2021, 5:11
@SarinaK Tak to je taky dobrý motiv ,-) ale vzhledem k romu, že běhají lidi 60 a výš, tak snad to moje 40leté kosti vydrží ,-)
Ida.N. 7. 5. 2021, 16:27
@SarinaK Vy mi čtete myšlenky, původně jsem to chtěla taky napsat, ale měla jsem strach, že by mě utloukly argumenty ,-) Já teda ráda chodím, klidně i dvě, tři hodiny na procházce vydržím, ale normální rychlostí (H)

Vybrali jsme pro vás

Kategorie