Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 449 návštěvníků)

ZELÍ NA PIVĚ-PROSTĚ ŽRACÍ:-))))

0.0
ZELÍ NA PIVĚ-PROSTĚ ŽRACÍ:-))))

Potřebné ingredience

HLÁVKU ZELÍ,KOUSEK VEPŘOVÉHO,KOUSEK KLOBÁSKY,KOUSEK UZENÉHO,CIBULI,PEPŘ,SŮL,SOJOVKU,KEČUP,HOŘČICI,PIVO.

Postup přípravy

ZELÍ NAKROUHÁME NA NUDLIČKY,DÁME DO PEKÁČE.PŘIDÁME NAKRÁJENÉ MASO,KLOBÁSU,UZENÉ A CIBULI.OPEPŘÍME,OSOLÍME,ZALIJEME TROCHOU SOJOVKY.DÁME 4 LŽÍCE PL HOŘČICE,PŮLKU KEČUPU A ZALIJEME CELÝM PIVEM.DÁME PÉCT DO TROUBY POD POKLIČKOU NA 200 ST.C NA 1 HODINU.POTÉ ODKLOPÍME A DOPEČEME JEŠTĚ TAK PŮL HODINKY A OBČAS PROMÍCHÁME.JE TO PROSTĚ BÁJEČNÁ BAŠTA:-)JAKO PŘÍLOHU VĚTŠINOU CHLEBA,ALE JE TO MOC DOBRÉ I S BRAMB.KNEDLÍKY...

VŠE NAKRÁJÍME

PŘIDÁME KEČUP,HOŘČICI

SMÍCHÁME A DÁME DO TROUBY...

TAKHLE KRÁSNĚ TO BUBLÁ:-)A PUSTÍ TO ŠTÁVIČKU

DOBROU CHUT...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie