Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 398 návštěvníků)

Hamburská pečeně

4.0
Hamburská pečeně

Potřebné ingredience

vepřová pečeně
olej nebo sádlo (dala jsem sádlo)
cibule
kořenová zelenina
kyselá okurka
nové koření, bobkový list, celý pepř, sůl
párek
smetana
hotová jíška světlá
hořčice obyč.

Postup přípravy

Na rozpálený tuk dáme maso vcelku. Zprudka orestujeme ze všech stran. Přidáme cibuli na půlkolečka, kořenovou zeleninu, koření, orestujeme. Podlijeme, přidáme párek a kys. okurky i trochu nálevu a trochu hořčice. Dusíme doměkka.
Maso vyjmeme. Necháme trochu vychladnout. Mezitím vybereme bob. listy a nové koření a párek. Vše rozmixujeme, zjemníme trochou smetany. Podle potřeby zahustíme hotovou jíškou nebo hl. moukou. Provaříme, maso nakrájíme na plátky. Na maso přecedíme omáčku. Dochutíme dle chuti.

opečeme maso na sádle

přidáme koření, cibuli a zeleninu

podlijeme

párek s kys. okurkou

přidáme párek, hořčici, kys.okurku

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie