(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Pangacius a rajčato-bazalková omáčka
Potřebné ingredience
4 kusy pangaciuse • 4 větší rajčata-spařená a oloupaná • hrst čerstvé bazalky • olej • máslo • stroužek česneku • sůl • pepř • cukr • citrónová kůra
Postup přípravy
Rajčata si nakrájíme na malé kousky a necháme je vykapat.Na oleji si osmahneme česnek pokrájený na plátky,přidáme rajčata,sůl a trochu cukru a vaříme do zhoustnutí.Nakonec vmícháme nasekanou bazalku a ještě vše krátce povaříme.Pangaciuse si osolíme,lehce potřeme nastrouhanou citrónovou kůrou,vložíme do pekáčku vymazaného máslem a dáme péci na 175°C cca 5-7 minut - dozlatova.Na talíři upravenou rybu přelijeme hotovou omáčkou a podáváme s kroketami nebo hranolkami. :))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé