jahodovo čokoládová
Potřebné ingredience
Cesto: 4 vajíčka, 240g práškového cukru, 150ml oleja, 100ml horúcej vody, 200g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4PL kakaa. Krém: Zeesan jahoda pripravený podľa návodu na obale. Je to ochutený stužovač šľahačky, kúpený v cukrárskych potrebách. Čokoládová poleva: 1 čokoláda na varenie, 50g Hery. Ruže: kúpená čokoládová modelovacia hmota. (Ak nemáte Zeesan, nevadí, odporúčam trasený krém: 1 šľahačka, 1 jemný tvaroh, 1 vymixovaný jahodový kompót aj so šťavou, 2 Créme Olé.)
Postup přípravy
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé