Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Selský hrnec

0.0
Selský hrnec

Potřebné ingredience

40 dkg vepřového masa, 3 větší brambory, 1 větší cibule, 1 červená paprika, 5 stroužků česneku, 1 rovná lžíce červené papriky, 1 rovná lžíce gulášového koření, sůl, pepř, drcený kmín, jíška Knorr, maggi, 3 lžíce kečupu

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé kousky asi 1×1 cm /můžeme použít i mleté vepřové maso/
a na oleji ho zprudka osmažíme.
Přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme.
Zaprášíme sladkou paprikou a gulášovým kořením, zalijeme asi 1 litrem vody,
přidáme na malé kostičky nakrájené brambory, kečup, pepř, kmín, případně dosolíme.
Zvolna vaříme asi 10 minut. Přidáme na nudličky nakrájenou červenou papriku
a vaříme, až brambory změknou.
Nakonec dochutíme maggi a trochu zahustíme jíškou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KáčaŠ 30. 9. 2013, 0:18
Barčo, děkuji Vám za inspiraci. (Y) Dělala jsem to v pomalém hrnci a je to mňamka. (pl)
Lovečanda 1. 10. 2013, 9:38
@KáčaŠ Jsem ráda, že Vám chutnalo (Y) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie