(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Selský hrnec
Potřebné ingredience
40 dkg vepřového masa, 3 větší brambory, 1 větší cibule, 1 červená paprika, 5 stroužků česneku, 1 rovná lžíce červené papriky, 1 rovná lžíce gulášového koření, sůl, pepř, drcený kmín, jíška Knorr, maggi, 3 lžíce kečupu
Postup přípravy
Maso nakrájíme na malé kousky asi 1×1 cm /můžeme použít i mleté vepřové maso/
a na oleji ho zprudka osmažíme.
Přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme.
Zaprášíme sladkou paprikou a gulášovým kořením, zalijeme asi 1 litrem vody,
přidáme na malé kostičky nakrájené brambory, kečup, pepř, kmín, případně dosolíme.
Zvolna vaříme asi 10 minut. Přidáme na nudličky nakrájenou červenou papriku
a vaříme, až brambory změknou.
Nakonec dochutíme maggi a trochu zahustíme jíškou.
a na oleji ho zprudka osmažíme.
Přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme.
Zaprášíme sladkou paprikou a gulášovým kořením, zalijeme asi 1 litrem vody,
přidáme na malé kostičky nakrájené brambory, kečup, pepř, kmín, případně dosolíme.
Zvolna vaříme asi 10 minut. Přidáme na nudličky nakrájenou červenou papriku
a vaříme, až brambory změknou.
Nakonec dochutíme maggi a trochu zahustíme jíškou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KáčaŠ
(upraveno)
30. 9. 2013, 0:18
Barčo, děkuji Vám za inspiraci. Dělala jsem to v pomalém hrnci a je to mňamka.
Lovečanda
(upraveno)
1. 10. 2013, 9:38
@KáčaŠ
Jsem ráda, že Vám chutnalo