Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Vepřové kotlety "rošťáci"

0.0
Vepřové kotlety "rošťáci"

Potřebné ingredience

Ingredience: 4 větší kotlety, sůl, pepř, olejMarináda: 2 vejce, 1 lžička soli, 1/2 lžičky pepře, 4 stroužky česneku, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce kremžské a plnotučné hořčice, 2 lžíce Solamylu

Postup přípravy

Postup přípravy: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a namočíme do marinády alespoň do druhého dne. Marinádu připravíme smícháním všech přísad. Pak je marinádou obalené, vložíme do rozpáleného oleje a po obou stranách usmažíme dozlatova. Nakonec maso zbylou marinádou podlijeme, zředíme trochou vody a uvaříme tak výbornou omáčku. Podáváme s rýží nebo brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie