Zobrazit přihlášovací formulář

KAKAOVÝ MEDOVÝ DORT SPARTAK

0.0
KAKAOVÝ MEDOVÝ DORT SPARTAK

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KAKAOVÉ MEDOVÉ PLÁTY
VANILKOVÝ VAŘENÝ KRÉM + KRÉM SMETANOVO MASCARPONOVÝ
KRÉM MÁSLOVO KARAMELOVÝ Z UVAŘENÉHO SALKA S TROCHU NASTAVENÝM KARAMELOVÝM PUDINKEM NA OBMAZÁNÍ CELÝCH DORTŮ
NA OBSYPÁNÍ: PRAŽENÉ MLETÉ VLAŠSKÉ OŘECHY S DRCENÝMI KOUSKY MEDOVÝCH PLÁTŮ
MARCIPÁNOVÉ ZDOBENÍ + OBARVENÝ NA ŽLUTO KOUSEK FONDÁNU NA ZDOBENÍ BOKŮ DORTŮ
CELKOVÉ DOZDOBENÍ KARAMELOVÝM KRÉMEM
PRŮMĚR SPODNÍHO DORTU - 25 cm
PRŮMĚR HORNÍHO DORTU - 20 cm
CELKOVÁ VÝŠKA DORTU - 20 cm

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4000 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Detailní pohled na méďu

A ještě jeden trochu z blízka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie