Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

ASIJSKÁ DELIKATESA MEDOVÁ KEČENÍ PRSÍČKA

0.0
ASIJSKÁ DELIKATESA MEDOVÁ KEČENÍ PRSÍČKA

Potřebné ingredience

2ks prs i s kůží z kačeny (možno koupit v Carafouru)
balení mražené čínské zeleniny
nakládané bambusové výhonky (nemusí být)
žampiony
jarní cibulka
porek
sojová omáčka (raději investujte do kvalitní než třeba od Maggi :O(
med
červené víno (nemusí být)

Postup přípravy

Já měla celou kačenu, takže jsem si ji vykostila, (stehna jsem klasicky upekla k zelí) z prsíček udělala tenhle recept a z ořezu vývar a z drůbků knedlíčky.

Prsíčka i s kůží nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme na oleji, necháme restovat déle aby se vypekla kůže, osolíme, opepříme, pak přidáme na plátky nakrájené žampiony, pórek, jarní cibulku a ještě chvilku restujeme. Pak přidáme polovinu sáčku mražené čínské zeleninové směsi, pokud máme tak bambusové výhonky a podlijeme vodou, nebo vývarem,případně i trochou červeného vína, dusíme.
Němjte obavy, kačena bude krásně měkká během chvíle. Ke konci dušení přidáme lžíci medu, trochu citronové šťávy, sojovou omáčku dle chuti a ještě chvilku povaříme

Podáváme s rýží, nudlemi, ale i hranolkami, klidně i s bramborovu kaší,nebo jen s chlebem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie