Obyčejný žitný chleba
Potřebné ingredience
http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3973, OPROTI PUVODNIMU RECEPTU jsou suroviny takto: ....350 ml vody,
3 lžíce oleje,
1 lžíce octa,
2,5 lžičky soli,
600 g žitné chlebové mouky,
2 lžičky drceného kmínu,
2 lžičky sušeného droždí
Postup přípravy
Celý postup můžeme samozřejmě svěřit domácí pekárně na program "základní".
Snazila jsem se vyfotit detail nadychanosti, co mi fotoaparat dovolil (nemam na to vhodny objektiv). Opravdu jsem dala 100% zitnou mouku, rady, ze by mel chleba obsahovat nejakou bilou hladkou, aby se zadarilo jsou plane, od zacatku, co mam pekarnu hledam ten spravny recept na zitny chleba a tento, zda se, se dari a nema zadne komplikovane ingredience. Priste chci zkusit pridat drozdi, ale i tak je vyborny - na fakt, ze je opravdu zitny. Oproti psenicnemu je vsak stale hutnejsi. Tot i odpoved na dotaz v komentarich.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé