Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Španělská rajčatová polévka

0.0
Španělská rajčatová polévka

Potřebné ingredience

Na 4 porce: 4 lžíce olivového oleje, 1 nasekaná cibule, 3 prolisované stroužky česneku, 1 nakrájená zelená paprika, 1/2 lžičky chilli koření, 450 g nakrájených rajčat, 200 g bagety nakrájené na kostky (nebo 4 rohlíky), 4 hrnky zeleninového vývaru, čerstvě nasekaná bazalka a cherry rajčátka na ozdobu

Postup přípravy

V hlubší pánvi nebo ve woku rozpálíme olej a přidáme cibuli, česnek a papriku. Opékáme 2-3 minuty, dokud cibule není měkká. Přidáme chilli koření a rajčata a dusíme do zhoustnutí.

Vmícháme kostky bagety (nebo rohlíku), podlijeme vývarem a vaříme asi 10 - 15 minut. Polévka by měla být hustá a bageta rozmočená.

Podáváme s toastem pokapaným extra virgin olivovým olejem, kdo chce může toasty zapéct v troubě se sýrem.

Na oleji orestujeme cibuli, česnek a papriku.......přidáme chilli a rajčata

Vmícháme kostky bagety....podlijeme vývarem a dusíme 10 - 15 min.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kalimera 6. 9. 2008, 9:53
Tak ta vypadá taky luxusně (Y). Ivi, koukala jsem k vám do receptů a musím říct, že vaříte jídla, co máme moc rádi (Y). Musím si vás přidat k oblíbeným inzerentům ;-) (hello).

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie