Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Paprikáš z králičího masa

0.0
Paprikáš z králičího masa

Potřebné ingredience

500g králičího masa bez kosti,
60 g sádla nebo másla,
3 větší cibule,
lžíce sladké papriky,
2 dl kysané smetany,
šálek vývaru z kostí nebo masoxu.

Postup přípravy

Očištěné a opláchnuté maso nakrájíme na větší kousky. Rozehřejeme tuk, přidáme jemně nasekanou cibuli a trochu osmahneme. Pak přidáme nakrájené maso, osolíme a krátce opečeme.

Opečené maso zaprášíme paprikou a za občasného podlévání vývarem dusíme doměkka. Měkké maso podlijeme smetanou, osolíme a krátce povaříme. Chceme-li mít šťávu hustší, můžeme do smetany přidat lžíci mouky.

Doporučená příloha:
Podáváme s noky nebo dušenou rýží.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie