Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Moravský vrabec

0.0
Moravský vrabec

Potřebné ingredience

Ingredience:česnek sůl cibule 1 kskmín pepř mletý plec vepřová 600 g

Postup přípravy

Postup přípravy receptu:

Maso nakrájíme na větší kousky, dáme do mísy, osolíme, posypeme kmínem a tenkými plátky česneku. Promícháme a necháme 4-6 hodin odležet. Potom maso přeložíme do pekáče, zprudka zapečeme, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou zvolna pečeme asi hodinu doměkka. Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky a dušeným kysaným nebo čerstvým zelím.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie