(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
ROŠTĚNÁ NA SELSKÉ OMELETĚ
Potřebné ingredience
3 vejce | 1/4 cibule červené | 20 g slaniny | 1 plátek hovězí roštěné | 3 brambory menší | sůl | pepř | olej
Postup přípravy
Plátek masa očistíme, lehce naklepeme, opepříme a potřeme olejem. Necháme odležet.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky nebo klínky.
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky.
Vejce rozšleháme a opepříme.
Na pánvi rozškvaříme slaninu, vmícháme polovinu nakrájené cibule, poklademe plátky brambor a zalijeme rozšlehanými vejci.
Pečeme pomalu z obou stran.
Na jiné pánvičce si na oleji prudce opečeme plátek roštěné.
Z každé strany pečeme asi 2 minuty.
Selskou omeletu přesuneme na talíř, na ni položíme roštěnou, posypeme jarní cibulkou a přelijeme výpekem z masa.
Podáváme se sterilovanou paprikou, kyselou okurkou a hořčicí.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky nebo klínky.
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky.
Vejce rozšleháme a opepříme.
Na pánvi rozškvaříme slaninu, vmícháme polovinu nakrájené cibule, poklademe plátky brambor a zalijeme rozšlehanými vejci.
Pečeme pomalu z obou stran.
Na jiné pánvičce si na oleji prudce opečeme plátek roštěné.
Z každé strany pečeme asi 2 minuty.
Selskou omeletu přesuneme na talíř, na ni položíme roštěnou, posypeme jarní cibulkou a přelijeme výpekem z masa.
Podáváme se sterilovanou paprikou, kyselou okurkou a hořčicí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé