Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

ROŠTĚNÁ NA SELSKÉ OMELETĚ

0.0
ROŠTĚNÁ NA SELSKÉ OMELETĚ

Potřebné ingredience

3 vejce | 1/4 cibule červené | 20 g slaniny | 1 plátek hovězí roštěné | 3 brambory menší | sůl | pepř | olej

Postup přípravy

Plátek masa očistíme, lehce naklepeme, opepříme a potřeme olejem. Necháme odležet.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky nebo klínky.
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky.
Vejce rozšleháme a opepříme.

Na pánvi rozškvaříme slaninu, vmícháme polovinu nakrájené cibule, poklademe plátky brambor a zalijeme rozšlehanými vejci.
Pečeme pomalu z obou stran.

Na jiné pánvičce si na oleji prudce opečeme plátek roštěné.
Z každé strany pečeme asi 2 minuty.

Selskou omeletu přesuneme na talíř, na ni položíme roštěnou, posypeme jarní cibulkou a přelijeme výpekem z masa.

Podáváme se sterilovanou paprikou, kyselou okurkou a hořčicí.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie