Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Boloňská omáčka nejen ke špagetám

0.0
Boloňská omáčka nejen ke špagetám

Potřebné ingredience

1/2 kg mletého masa,1,5 balíčku mražené zeleniny pod svíčkovou,kečup nebo malý rajský protlak,tatra nebo smetana,sůl,tuk,sýr na posypání

Postup přípravy

Mleté maso orestujeme,podlijeme trochou vody a přidáme rajský protlak nebo 10 - 12 lžic kečupu. Ale řekla bych,že je to s protlakem lepší. Promícháme a necháme dusit tak 20 minut. Potom přidáme mraženou zeleninu pod svíčkovou /mrkev celer,petržel/. Promícháme a necháme opět dusit 20 minut. Osolíme a přidáme tatru nebo smetanu 30%. Přivedeme k varu a ihned odstavíme.
Jako příloha: špagety nebo jakékoli jiné těstoviny

a takto to vypadá na talíři před posypáním strouhaným sýrem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

CALTÍCI 15. 5. 2009, 9:26
Dnes se chystám uvařit malýmu tuto dobrotu k obědu,tak pak napíšu,jak se mi to povedlo a šmakovalo (hello) ;-)
janinka78 14. 8. 2007, 14:07
Tak tento receptík jsem také vyzkoušela.Chlap sice brblal,že to není boloňská,ale všechno snědl...Určitě zas uvařím . (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie