(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Roštěnky na kapiích s bramboráčkama
Potřebné ingredience
Roštěnky cca 500 dkg, 1 cibule, bobkový list, celý pepř, nové koření, nakládané kapie (velká láhev), worcestrovou omáčku, sojovou omáčku, trochu oleje.
Postup přípravy
Na trochu oleji opečeme naklepané roštěnky, po opečení přidáme oloupanou celou cibuli (menší), 2 bobkové listy, 5 kuliček celého pepře, 3 kuličky nového koření a nakládané kapie včetně nálevu, přidáme ještě půl lžičky worcestrua sojové omáčky. Vše vaříme až do změknutí masa. Pak maso a vše koření vyjmeme a buď přepasírujeme nebo rozmixujeme. Podle chuti dosolíme, nebo dodáme worcest nebo sojovku. Zahustíme jížkou a vrátíme maso. Podáváme s mini bramboráčkama.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jassnenka
(upraveno)
8. 11. 2007, 5:57
zní dobře