Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Roštěnky na kapiích s bramboráčkama

0.0
Roštěnky na kapiích s bramboráčkama

Potřebné ingredience

Roštěnky cca 500 dkg, 1 cibule, bobkový list, celý pepř, nové koření, nakládané kapie (velká láhev), worcestrovou omáčku, sojovou omáčku, trochu oleje.

Postup přípravy

Na trochu oleji opečeme naklepané roštěnky, po opečení přidáme oloupanou celou cibuli (menší), 2 bobkové listy, 5 kuliček celého pepře, 3 kuličky nového koření a nakládané kapie včetně nálevu, přidáme ještě půl lžičky worcestrua sojové omáčky. Vše vaříme až do změknutí masa. Pak maso a vše koření vyjmeme a buď přepasírujeme nebo rozmixujeme. Podle chuti dosolíme, nebo dodáme worcest nebo sojovku. Zahustíme jížkou a vrátíme maso. Podáváme s mini bramboráčkama.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jassnenka 8. 11. 2007, 5:57
zní dobře

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie