Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Kuřecí nudličky,kaše z polenty se špenátem a dušená zelenina

0.0
Kuřecí nudličky,kaše z polenty se špenátem a dušená zelenina

Potřebné ingredience

Kuřecí maso, grilovací koření bez soli, olivový olej, polenta, sýr Ricota, listový špenát, mražená zelenina - jakákoli

Postup přípravy

Polentu jsem uvařila podle návodu,zjemnila jsem sýrem Ricota a přidala spařený listový špenát, dochutila jsem solí,pepřem a muškátovým oříškem. Kuřecí maso je klasicky orestovaný na olivovým oleji a ochucený grilovacím kořením bez soli. Zelenina je klasicky dušená :) Je to takový experiment, z časopisu Pošli recept...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kukacka81 22. 9. 2010, 18:36
polenta by měla vypadat trošku jinak, nejsem rejpalka ale mažel je z rumunska ,kde to je nejvíc používané jídlo, ale jinak fajn recept (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Pajusha dietka 22. 9. 2010, 19:45
@kukacka81 Dělala jsem jí poprvý v životě, tak ani nevím že má vypadat jinak ,-) , dělala jsem jí přesně podle receptu a i na tom jejich obrázku to bylo podobný, tak nevím... :^)
kukacka81 24. 9. 2010, 12:52
@Pajusha dietka i když omluva vám veliká je to kaše z polety takže to tak asi má být, polenta jako taková je pak placka která se vyklopí z hrnce, nakrájí a jí místo chleba,třebas balkánským strouhaným sýrem, nebo kuřecíma játrama a česnek, no vlastne to tam jedí ke všemu, ale já miluju tyhle dvě varianty (Y) (Y) (Y) (Y)
Pajusha dietka 24. 9. 2010, 15:02
@kukacka81 Opravila jsem název - nejdříve jsem tam měla jen polenta se špenátem :-) Pořád mi to vrtalo hlavou až jsem na to přišla ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie