Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Námořnické kotlety

Námořnické kotlety

Potřebné ingredience

Suroviny: 600 g vepřových kotlet bez kostí 2 cibule 8 stroužků česneku 3 sterilované okurky 1 menší plechovka sterilovaných žampionů 50 ml olivového oleje 5 lžic rajského protlaku 1 šlehačka - lze nahradit kysanou smetanou jíška Knorr worchesterová omáčka pepř

Postup přípravy

Pracovní postup:
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a zalijeme dle potřeby vodou. Dusíme 10 až…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Španělský ptáček na smetaně

Španělský ptáček na smetaně

Potřebné ingredience

inspirace

Postup přípravy

moc dobré

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
JÁTRA NA ROŠTU-BEZ ROŠTU :-)

JÁTRA NA ROŠTU-BEZ ROŠTU :-)

Potřebné ingredience

Výborná a rychlá minutka. Vepřová( nebo drůbeží) játra,olej,cibule ,sůl,pepř,sojová omáčka.

Postup přípravy

Játra omyjeme,nakrájíme na plátky.Přes potravinářskou folii naklepeme-stačí z jedné strany.Opepříme.Rozpálíme kapku oleje dáme játra a opečeme z obou stran.Játr vyndáme a do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová panenka

Vepřová panenka

Potřebné ingredience

Vepřová panenka, koření: sůl, bylinkový steak, pepřový steak, cca 1dcl červeného vína, trochu worčestru, trochu světlé sojové omáčky, trochu vody

Postup přípravy

Panenku nakořeníme, dáme do pekáčku, přidáme ostatní přísady a dáme do trouby, kde použijeme horkovzduch na 180°C + mikrovlny na 350W a nastavíme čas na 22 - 25 minut. Jako…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ KOTLETY NA ČERVENÉ PAPRICE

VEPŘOVÉ KOTLETY NA ČERVENÉ PAPRICE

Potřebné ingredience

Ingredience: vepřové kotlety, hladká mouka, sůl, pepř, kmín, cibule, olej, paprika sladká,kečup

Postup přípravy

Postup přípravy: Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Vyjmeme, v oleji zpěníme nakrájenou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bílá omáčka

Bílá omáčka

Potřebné ingredience

Vepřová plec, cibule, masox,sůl,pepř, mouka hladká,voda,červená paprika-instantní,kečup,šlehačka.

Postup přípravy

Na kostičkY cibulku-po chvíli přidáme maso na kostičky,zaprášíme červenou paprikou a dusíme.
Pokud by se to vyvářelo ,tak můžeme přilejt vodu. Po změknutí masa přilijeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ZAPEČENÉ MASO S LEČEM

ZAPEČENÉ MASO S LEČEM

Potřebné ingredience

vepřové maso nebo kuřecí maso,steril.lečo,brambory,sýr eidam,pepř,sůl,

Postup přípravy

brambory si nakrájíme na plátky,osolíme a opepříme, dáme do zapékací mísy nebo pekáčku-předem vymažeme tukem! na to dáme lečo, maso nakrájené na nudličky nebo na plátky položíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY ( vařil manžel )

FRANCOUZSKÉ BRAMBORY ( vařil manžel )

Potřebné ingredience

Použité suroviny: 800 g syrových brambor , 350 g uzené krkovice (nebo vepřové ),, 1 plechovka sterilovaných žampionů , 1 pórek , 1 paprika , 150 g tvrdého sýra , 3 vejce , 2 lžíce másla , špetka soli , špetka pepře, špetka drceného kmínu

Postup přípravy

Na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme na něm sterilované žampiony. Trochu osolíme a přidáme drcený kmín, aby vyniklo jejich aroma. Zapékací mísu nebo pekáč vytřeme máslem,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plněné kotlety se sýrovým přelivem

Plněné kotlety se sýrovým přelivem

Potřebné ingredience

Kotlety, šunka, tavené sýry, niva (nebo eidam, gouda), smetana, cibule, brambory, tuk (např. rama), sůl, mletý pepř, bazalka, oregáno (nebo koření, které máte rádi).

Postup přípravy

Kotletu nakrájíme na plátky a naklepeme, z obou stran posolíme (nepřeháníme, patří do ní šunka) a ze strany, na kterou budeme dávat šunku popepříme. Na takto připravenou kotletu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Maďarské zelí

Maďarské zelí

Potřebné ingredience

olej,2x cibule, půl kila vepřové kýty, sůl, pepř, červenou papriku, smetanu 12%, zelí, 1x klobása, 10 dkg slaniny.

Postup přípravy

Do pekáčku dáme olej a usmažíme cibulku do zlatavé barvy ,přidáme nakrájené maso na kostičky a vložíme do trouby a podléváme dokud maso nezměkne.Pokud už je maso měkké přidáme sůl…

Zobrazit více...

Kategorie