Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Segetýn

Segetýn

Potřebné ingredience

vepřové maso, zelí, sladká mletá paprika, sůl, kmín, voda, cibule, olej, hladká mouka, cukr

Postup přípravy

Na oleji osmahneme větší cibuli nakrájemnou najemno, přidáme papriku, zamícháme a přilejeme trochu vody. Vložíme nakrájené maso na kostičky, sůl, kmín, dolejeme vodu do množství…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plátky na leču

Plátky na leču

Potřebné ingredience

sklenice leča, vepřové plátky, koření na maso, olej,pepř,sůl

Postup přípravy

Vepřové plátky(krkovička, kýta) naklepeme, opepříme, osolíme, můžeme přidat koření na maso, steaky,.... pak dáme na pekáč vylitý olejem a zalijeme sklenicí(velkou) leča a dáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Falešné špízy

Falešné špízy

Potřebné ingredience

vepřové maso, točený salám, cibule, sůl, pepř, plnotučná hořčice

Postup přípravy

Do pekáčku nakrájíme vepřové maso na kostičky, na to nakrájíme točený salám na kolečka nebo půlkolečka a na to cibuli na půlkolečka. osolíme, opepříme, na to dáme hořčici a dáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Červené rizoto

Červené rizoto

Potřebné ingredience

Vepřové nebo kuřecí maso (je to jedno), zeleninové lečo, sušené houby, mražená zelenina(hrášek, mrkev), olej, kečup, sůl, 3 sáčky rýže

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé kousky, zprudka opečeme na trošce oleje, přidáme lečo( já dávám celé jedno malé), hned do toho přidáme sušené opláchnuté houby a půl sáčku mražené zeleniny…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřové dušené v zelenině

vepřové dušené v zelenině

Potřebné ingredience

na půl kg masa -můžeme dát jaké koliv ,já dělám s plecka .Takže 1/2 kg plecka ,2 steril malé sklenice mrkve s hráškem 2 menší cibule,sl. ml. paprika ,2 kostky bujonu,sůl,cukr,ocet

Postup přípravy

maso nakrájíme na malé kousky, cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme do růžova ,na to dáme maso,orestujeme ,přidáme bujony ,mletou papriku a ještě chvilku restujeme. Podlijeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový guláš s fazolemi

Vepřový guláš s fazolemi

Potřebné ingredience

rajčatový protlak 100 g,červené sterilované fazole 300 g,červená cibule 1 ks,česnek 4 stroužky,sójová omáčka 2 lžíce,vepřová plec 700 g,slanina 50 g podle chuti: sůl,sušený rozmarýn,mletá sladká paprika, podle potřeby: vývar,olej,hl.mouka

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Červené sterilované fazole necháme okapat. Slaninu nakrájíme na malé kostičky.

Na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ NA ŠALVĚJI A MEDU + RYCHLÉ ZELÍ

VEPŘOVÉ NA ŠALVĚJI A MEDU + RYCHLÉ ZELÍ

Potřebné ingredience

vepřové plátky,šajvěj,med,drcený zelený pepř,hl.mouka,sůl,cibule,sterilované zelí,hotové bramborové knedlíky.

Postup přípravy

maso osolíme,opepříme,posypeme nasekanou šalvějí a obalíme v mouce.opečeme na oleji a ke konci na plátku necháme rozpustit trošku medu.
cibulku nakrájíme,necháme hodně…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Tatranská kotleta

Tatranská kotleta

Potřebné ingredience

Na 5 porcí : vepřová kotleta 500g, 7 polévkových lžíc zeleninové lečo, 150g šunky nebo šunkového salámu, 150g eidam strouhaný, 1 smetana, sůl, pepř, olej

Postup přípravy

Naklepané kotlety posolíme,opepříme a opečeme na rychlo na oleji, po té naklademe kotlety na pekáček.
Na každou kotletku dáme polévkovou lžíci leča,na to nakrájenou šunku a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ražniči v kastrulku nebo v pekáči

Ražniči v kastrulku nebo v pekáči

Potřebné ingredience

vepřová krkovice/muže být i plecko/ cibule plátky anglické slaniny kolečka salámu rajský protlak pepř,sul máslo

Postup přípravy

Dno kastrulku nebo pekáče si vymažeme máslem,pak položíme plátky naklepané osolené a opepřené krkovice,na to dáme větší vrstvu cibule na kolečka/prstýnky/dále poklademe plátky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Masko ala SYYYR

Masko ala SYYYR

Potřebné ingredience

veprove maso, sul, peper, syr v celku, smotana na slahanie, zemiaky a zelenina, muka

Postup přípravy

Veprove maso narezeme na platky a vyklepeme jako na rizek.. Okorenime a obalime s jednej strany v muke a dame orestovat na rozohratiom oleji z jednej aj druhej strany.
Masko…

Zobrazit více...

Kategorie