Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
UZENE VEPROVE KOLENO

UZENE VEPROVE KOLENO

Potřebné ingredience

uzene veprove koleno,cibule, olej, korení

Postup přípravy

tak, tuhle dobrotu nam delal jeden znamej, ale urco to nemel tak dobry jako ja:_)) takze koleno uzene si uvarime, asi 2 hodinky v papinaku, kdo nema papinak, musi v kastroolku, po…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Frankfurtská pečeně s párkem

Frankfurtská pečeně s párkem

Potřebné ingredience

4 vepřové plátky masa, sůl, pepř, asi 4 nožičky párku, krémžská horčice, olej na směžení

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme,opepříme. Tenké libové párky rozpůlíme a ještě rozřízneme napříč. V každém plátu masa nařízneme nožem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
MASO NA MORAVANCE!!!PIKANTNI!!!

MASO NA MORAVANCE!!!PIKANTNI!!!

Potřebné ingredience

Maso(kupuji vepr.kostky)moravanka,houby,olej,brambory,syr na strouhani,gyros,sul,provensalske koreni,drceny kmin,

Postup přípravy

Do pekacku dame olej a zeleninu kterou nechame okapat na sitku.Maso osolime a posypeme korenim.Kminu davam mene.Dale dame houby,naskladam na houby brambory na kolecka,davam dve…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ražniči

Ražniči

Potřebné ingredience

maso (kuřecí, vepřové), uzenina (párek, špek, slanina), zelenina (rajčata, papriky, cibule), olej (nejlépe olivový), koření (grilovací, nebo jiné)

Postup přípravy

Všechno pokrájet na středně silná kolečka a na střídačku navléct na špejli.
Do misky dát olej a do něj rozmíchat koření, popř. sůl. Touto směsí potřít ražniči, nechat chvíli…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Chili fazole s vepřovým masem

Chili fazole s vepřovým masem

Potřebné ingredience

vepřová kýta nebo jiné vepř. maso (může být i hovězí, je to také vynikající), pikantní klobása - nejlépe papriková (ne typu čabajka), hl. mouka, sl. paprika, sůl, plechovka bílých fazolí v chilli omáčce

Postup přípravy

1) maso nakrájíme na nudličky, osolíme, posypeme sl. paprikou a poprášíme hl. moukou tak, aby kousky masa byly krásně obalené (já nasypu mouku na maso a promíchám)
2) na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta s pikantní zeleninou

Vepřová kýta s pikantní zeleninou

Potřebné ingredience

Vepřová kýta; 2 papriky (nebo paprikový salát); 2 větší okurky sladkokyselé; 1 větší cibule; 2 lžice plnotučné hořčice; 2 lžíce kečupu; může být feferonka; sůl; pepř; olej

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji. Mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka. Mezi tím nakrájíme zeleninu a tu pak přidáme k masu. Ve…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Lilek s vepřovým masem

Lilek s vepřovým masem

Potřebné ingredience

2 lilky, 600g vepřové pečeně bez kosti, pórek, česnek, 2 vejce, 1 lžíce solamylu

Postup přípravy

Vepřové (i kuřecí) nakrájíme na nudličky. Vejce, solamyl a sůl promícháme a ve směsi necháme 20 minut odpočinout přopravené maso.Lilek oloupeme, nakrájíme, posolíme a necháme tzv.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Naložené kotletky

Naložené kotletky

Potřebné ingredience

1 kg kotlety(my kupujeme bez kosti) nebo jakékoliv maso kuřecí či vepřové 3 vejce mletý pepř cca 1/2 kávové lžičky(já dávám mlýnkem takže od oka) kari sůl 2 lžíce solamylu 5-6 stroužků česneku 1 lžíce cukru 1 lžíce worcestrové omáčky grilovací koření hořčice

Postup přípravy

Všechny přísady kromě masa dáme do mixéru a rozmixujeme.
Maso naklepeme a vrstvíme do misky,maso,zalít směsí,další maso,zalít směsí atd do spotřebování.Necháme aspoň hodinu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
segedynsky gulasek s hrnkovym knedlikem

segedynsky gulasek s hrnkovym knedlikem

Potřebné ingredience

na gulas: 1velka cibule, gulasove koreni, veprove masicko, zeli kysane, smetana, cukr a sul, 1 masox na knedliky: 1hrnek hrube mouky, 1 hrnek mleka, 2 vejcfe, lzicka soli, 2 rohliky a muze byt i petrzelka

Postup přípravy

nakrajime cibuli na kosticky ( muze byt hrubsi) - pak dame na olej a smazime do tmava... Mezi tim nakrajime masicko - a zeli propereme..... na tmavou cibulku dame koreni gulasove…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kostky v pivním těstíčku

Kostky v pivním těstíčku

Potřebné ingredience

400g vepřového bůčku, drcený kmín, sůl Na těstíčko: 250ml světlého piva, 100g hladké mouky, 50g olomouckých tvarůžků, sůl, pepř,olej na smažení

Postup přípravy

Vepřový bůček nakrájíme na kostky asi 3x3 cm, osolíme, opepříme a vetřeme drcený kmín.
Těstíčko: Z piva, mouky, jemně nastrouhaných tvarůžků vymícháme hladké těstíčko, osolíme…

Zobrazit více...

Kategorie