Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zvěřina

Přidat recept
ZVĚŘINA
Kančí ragú na jalovci - výborné!

Kančí ragú na jalovci - výborné!

Potřebné ingredience

600g kančí plece nebo masa bez kosti, 100g kořenové zeleniny, 50g cibule, 80g margarínu, 30g hladké mouky, 10g rajského protlaku, divoké koření (bobkový list, celý pepř a nové koření), tymián, 8 kuliček jalovce, půl citronu, sůl, cukr podle chuti

Postup přípravy

Maso pokrájíme na malé kostičky, osolíme a nakrájíme kořenovou zeleninu, cibuli najemno, z citronu oloupeme žlutou kůrku, odstraníme bílou slupku a dřeň pokrájíme. Na polovině…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
BAŽANT S HRUŠKAMI

BAŽANT S HRUŠKAMI

Postup přípravy

K VÁNOCŮM JSME OD MANŽELA DOSTALA KUCHAŘKU ZVĚŘINA V NAŠÍ KUCHYNI,ABYCH SI NEMUSELA PŮJČOVAT BABIČINU A DNES JSEM VYSKOUŠELA PRVNÍ RECEPT CO SI MANŽEL VYBRAL.A KUPODIVU JSEM…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
@ Bylinkové jehněčí@

@ Bylinkové jehněčí@

Potřebné ingredience

* 800 g jehněčího hřbetu * 2 lžíce ostré hořčice * 60 g másla * 5 stroužků česneku * petrželová nať * rozmarýn * citrónová šťáva * bílek * strouhanka * 100 ml bílého vína * bílý pepř * sůl

Postup přípravy

Očistěné maso osolíme a přelijeme citrónovou šťávou. Bylinkové těstíčko si připravíme ze směsi nasekané petrželky, hořčice, másla, špetky rozmarýnu, prolisovaného česneku, soli,…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
BAŽANT NA VÍNĚ S  JABLKY

BAŽANT NA VÍNĚ S JABLKY

Potřebné ingredience

BAŽANT 100G ANGLICKÉ SLANINY(JÁ DÁVÁM ŠPEK) 4 JABLKA 200ML BÍLÉHO VÍNA KOSTKA MASOXU SŮL,KOŘENÍ NA DIVOČINU VODA NA PODLITÍ

Postup přípravy

VYKUCHANÉHO,OČIŠTĚNÉHO BAŽANTA OMYJEME A PROŠPIKUJEME 1/2 NA NUDLIČKY NAKRÁJENÝM ŠPEKEM.ZBYTEK ŠPEKU POKRÁJÍM NA KOSTIČKY.V PEKÁČKU SI ROZŠKVAŘÍM POKRÁJENEJ ŠPEK A BAŽANTA NA NĚM…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Jehněčí maso s černými olivami

Jehněčí maso s černými olivami

Potřebné ingredience

750 g jehněčího masa
120 g černých oliv
1/2 feferonky
1 lžíce hladké mouky
4 lžíce panenského oleje
sůl, pepř
1 lžička sušené dobromysli (oregána)
šťáva z 1 citronu

Postup přípravy

Jehněčí maso zbavíme kůže, odblaníme je a nakrájíme na plátky. polovinu černých oliv vypeckujeme a nakrájíme nadrobno, feferonku zbavíme semínek a nakrájíme ji najemno. V těžkém…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Srnčí kýta s brusinkami

Srnčí kýta s brusinkami

Potřebné ingredience

600 g srnčí kýty-nudličky, 1 větší cibule-kostičky, 2 lžíce povidel, 4 lžíce brusinek, 1 dcl červeného vína, špetka zázvoru

Postup přípravy

Cibuli zpěnit na tuku, osmahnout, přidat maso. Orestovat, opepřit, osolit. Přidat postupně (a nezaměňovat) povidla - orestovat, zázvor, brusinky. Chvíli restovat a nakonec přilít…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Myslivecké řízky

Myslivecké řízky

Potřebné ingredience

Zvěřina – kýta
Vepřové – kýta

Postup přípravy

Maso naklepat, osolit, opepřit, potřít hořčicí a pokládáme cibuli na kolečka.Spíchneme párátkem a obalíme v 3 obalu.

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Srnčí perkelt

Srnčí perkelt

Potřebné ingredience

700 g srnčího masa,
200 g cibule,
8 cl oleje,
10 g česneku,
20 g červené papriky,
10 g soli,
100 g paprikových lusků,
80 g rajčat,
1 dl červeného vína.

Postup přípravy

Srnčí maso nakrájíme na kostičky, několikrát omyjeme, nakonec přelijeme horkou vodou a necháme okapat. Nadrobno pokrájenou cibuli osmažíme na oleji dozlatova, přidáme prolisovaný…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Můj jelení guláš

Můj jelení guláš

Potřebné ingredience

INGREDIENCE:
600 g zvěřiny (srnčí, jelení, kančí), 150 g slaniny, 2 cibule, lžíce vepřového sádla, 4 stroužky česneku, sůl, ml. pepř, ml. paprika, 150 g čerstvých nebo (25 g sušených předem namočených) hub, 250 g brambor, 2 papriky, 2 rajčata, majoránka, 200 ml červeného vína.

Postup přípravy

Maso nakrájím na kostky, osolíme, opepříme a promícháme. Na rozpáleném sádle osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nasekanou cibuli a za stálého míchání osmažíme.…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Lovecky hrnec ala Banana

Lovecky hrnec ala Banana

Potřebné ingredience

500g.zadniho jeleniho masa(slo by nahradit i hovezim),200g.cibule,olej,vyvar,250g.hub500g.brambor,mlety pepr,10ml,kysele smetany,10ml cervene vino,50gr kyselych okurek..

Postup přípravy

Umyte maso nakrajime na kostky a osolime..cibuli nakrajime nadrobno a osmazime na rozpalenem oleji.
Pridame maso orestujeme a podlijeme vyvarem a dusime.K polomekkemu masu…

Zobrazit více...

Kategorie