Zobrazit přihlášovací formulář

Výsledky hledání v kategorii Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička pečená na mangu s rozmarýnem a jáhly-rychlé zdravé:-)

Krkovička pečená na mangu s rozmarýnem a jáhly-rychlé…

Potřebné ingredience

pláty krkovice - jedno mango nakrájené na plátky - snítka čerstvého rozmarýnu - cibule - sušený česnek(čerstvý je moc aromatizovaný a vůni nám dá rozmarýn) - wolchester - olivový olej na pokapání - koření NAHRIN na maso - jáhly.

Postup přípravy

Na plech : mango,krkovice z jedné strany posypaná granulovanám česnekem, z druhé kořením na maso, posyp.cibulí, pokap. wolch. a olejem a nahoru větvička rozmarýnu.Podlit vodou a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
UZENÁ KRKOVIČKA

UZENÁ KRKOVIČKA

Potřebné ingredience

masíčko,cibule,koření,podravka,česnek.

Postup přípravy

vše uvaříme v papiňáku a podáváme s jakoukoliv oblohou a brambůrkama vařenýma ve šlupce opečenýma na pánvi.dobrou chuť

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička na zelí

Krkovička na zelí

Potřebné ingredience

250g kysaného zelí, menší cibuli, 500g krkovičky, kousek slaniny, 1dl vody, olej, sůl, pepř.

Postup přípravy

Kyselé zelí propláchneme a překrájíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmažíme krátce na oleji, přidáme slaninu, po chvíli zelí, osolíme, podlejeme vodou, podusíme 10min. a vypnem.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Prokládaná krkovička s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Prokládaná krkovička s červeným zelím a bramborovým…

Potřebné ingredience

1kg vepř.krkovičky,cibuli,česnek,plnot.hořčičici,sůl,kmín,kántry koření,bobkový list.

Postup přípravy

Krkovičku s kostí nařízneme až ke kosti na plátky,prosolíme a potřeme prolisovaným česnekem.Mezi plátky vetřeme hořčici a vložíme silnější kolečko cibule.A tak to uděláme se všemi…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička pro vítanou návštěvu

Krkovička pro vítanou návštěvu

Potřebné ingredience

Ingredience: 2 kg krkovice bez kosti vcelku Na marinádu: 2 lžíce citr. šťávy, 4 lžíce bílého vína, 3 lžíce hořčice, 1 lžíce medu, 2 lžíce oleje, 1,5 lžičky soli Na náplň: 10plátků uzeného masa nakrájeného na plátky asi 2mm silné, 10plátků sýra, též silné asi 2 mm, 150 g syrových žampionů nakrájených na 2mm plátky Na pomazání: 2 lžíce oleje

Postup přípravy

Postup přípravy: Maso nakrájíme na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrojíme ho do konce. Smícháme věci na marinádu, potřeme tím maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme v…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KRKOVIČKA V MRKVI - další rychlovka do trouby :-)

KRKOVIČKA V MRKVI - další rychlovka do trouby :-)

Potřebné ingredience

plátky krkovice s kostí nebo bez kosti, brambory, mrkev, cibule, máslo, sůl, pepř

Postup přípravy

Mrkev nakrájíme na plátky a dáme do zapékací mísy. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a položíme na mrkev. Na maso poklademe cibuli na proužky a navrch kousky másla. Nakonec…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová krkovička na okurkách

Vepřová krkovička na okurkách

Potřebné ingredience

500g krkovice, sádlo/nebo olej/, sůl, pepř, 1 cibule,1,5 sklenice zavařených okurek

Postup přípravy

Krkovici nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a osmahneme na tuku z obou stran. Přendáme do zapékací mísy nebo pekáčku. Na zbylém tuku osmahneme chvilku cibulku na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička jedna báseň :-))

Krkovička jedna báseň :-))

Potřebné ingredience

5 plátků krkovičky
2 velké cibule
10 malých čerstvých žampionů
olej
steak koření, koření americké brambory, sůl, pepř, sl. paprika, pálivá paprika, worcester, sojovka
anglická slanina
tmavá jíška Knorr
hermelín

Postup přípravy

Maso nařízneme na okrajích, aby se nekroutilo. Naklepeme. Posypeme kořením steak a kořením na americké brambory. Zprudka opečeme na trošce oleje.
Do pekáče nasypeme cibuli na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
zapečená krkovička ve smetaně

zapečená krkovička ve smetaně

Potřebné ingredience

4plátky pěkné krkovičky bez kosti(záleží kolik Vás je),20dkg sýra na strouhání,1 x šlehačka ke šlehání,brambory dle potřeby,sůl,pepř

Postup přípravy

-Masíčkosi pěkně umyjeme,nařízneme po stranách a naklepeme.
-Brambory oloupeme,umyjeme a nakrájíme na půl cm kolečka.

-vyšší pekáček vyskládáme brmaborami aby nebyla…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečená krkovička

Zapečená krkovička

Potřebné ingredience

6 plátků krkovice, 20 dkg žampionů, 15 dkg šunky, 15 dkg plátkového sýra, sůl, pepř, olej, 250 ml smetany

Postup přípravy

Masíčko naklepeme, osolíme, opepříme a orestujeme po obou stranách.. Vyjmeme z pánve. Do výpeku dáme cibuli a na orestovanou cibuli žampiony. Tuto směs dáme do pekáčku, na to dáme…

Zobrazit více...

Kategorie