Zobrazit přihlášovací formulář

výběr granulí pro kočku

Založit nové diskusní téma
Vejnarka 21. 1. 2024, 18:01
zdravím, s jakou značkou granulí jste spokojené? máme doma kočičku a chtěla bych pro ni něco kvalitního,ale vůbec se v tom nevyznám, co jsem kupovala z obchodáku, tak to ji moc nejelo, vybírala si z toho..na co se při výběru zaměřit? nebo klidně prosím házejte odkazy na to, co berete vy, děkuji
PrasilkaLenka 12. 3. 2024, 12:03
Zdravím, my granule nekupujeme vůbec. Dáváme čičinám syrové maso, vajíčka, nějakou zeleninku, ovoce, no co mají rádi a co jim dělá dobře. Náš kocour dokáže sníst i zelí nebo bramboru. :D Když už tak saháme po nějaké dobré kvalitní konzervě a to ve většině případů po Rawbark, jelikož mají opravdu dobré 100% masové konzervy.
Vejnarka 15. 3. 2024, 12:05
@PrasilkaLenka A myslíte že je to takto v pořádku, když nedáváte vůbec granule? Nestrádají kočičky? Maso v konzervách ma jakou podobu?
PrasilkaLenka 25. 3. 2024, 12:32
@Vejnarka Maso je na kousky, žádná namletá směs u které nevíte co vlastně jíte. Ono i 100% maso neznamená jen to maso, ale mnohdy kůže, vnitřnosti, šlachy a rozemleté kosti. :( Tady mám jistotu že je maso kvalitní od našich farmářů, jelikož je to vyráběnou malou českou firmou, které záleží na kvalitě. A ne kočičky určitě nestrádají, granule jsou náš výmysl. Kočka v přírodě jí převážně maso. :)
Výchozí avatar
anonymní jablko 25. 3. 2024, 21:12
@PrasilkaLenka Kočka v přírodě jí převážně maso. Nejen svalovinu, ale i vnitřnosti, kůže, šlachy, kosti... Prostě tu myš zpravidla schroupne celou. Ohledně granulí - naše veterinářka je jako doplněk naší raw stravy doporučuje jako prevenci zubního kamene, prý že si měkkou stravou zuby neočistí. Jinak kromě masa (svalovina+vnitřnosti, obojí přemražené) od řezníka jim dáváme granule Happy Cat.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie