Zobrazit přihlášovací formulář
BartákováZuu 6. 2. 2024, 14:02
Holky jakou kosmetiku rádi používáte? Ráda bych našla konečně nějakou co by mi sedla a byla bych s ní opravdu spokojená. Krém, sérum, něco na vrásky co mě pleť nevysuší jak sušenku, nebudu lepit a nebude mě pleť ucpávat. Nebo přírodní věci? Ty jsem ještě nezkoušela. Z toho mám trochu strach. Vím že každému sedne něco jiného, ale třeba tady někdo poradí něco co jsem ještě nezkoušela.
Krasava86 18. 4. 2024, 15:19
Tak zkuste mrknout tady Zuu https://www.iuvenio.com/. Já jsem s nimi moc spokojená a používám je už tak půl roku. Přípravky mají různé jak na hydrataci tak i na vrásky. Mě na pleti dělají dobře, nelepí, nestahují ( možná maličko Nano sérum, ale po něm je doporučen hydratační krém). Pleť mám teď fakt hezkou a pevnou.
BartákováZuu 24. 4. 2024, 15:59
@Krasava86 Děkuji za pomoc, vidím že je zde zmíněna už 2x, dívala jsem se na stránky a celkově i na recenze i na sociálních sítích a kosmetika je opravdu chválená. Jinak ano pleť mám suchou, proto chci něco hydratačního, ale zároveň i něco co bude bojovat s vráskami. Cenově mě nepřijde nijak přehnaná teda.
Krasava86 29. 4. 2024, 16:08
@BartákováZuu Není právě a fakt za to stojí. Já jsem hledala docela dlouho něco co by mě fakt sedlo. Většinou byla komsetika moc hutná, nebo mi třeba ani nevoněla a to jsem měla i krém za skoro 2 tisíce a výsledek teda nebyl žádný a pak se začal i oddělovat. Tato kosmetika mě hodně sedla pleť po ní mám jak hydratovanou tak i hebkou a pružnější, vyhlazenější.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie