Zobrazit přihlášovací formulář

Imunita u dětí ve škole/ školce

Založit nové diskusní téma
Krasava86 16. 4. 2024, 15:04
Zdravím, zajímalo by mě jak pěstujete u dětí imunitu a zda i u Vás jsou děti každý měsíc doma nemocné nebo se statečně brání? Máte nějaký osvědčený tip, babskou radu, cokoliv co funguje?
StehlikovaIvca 22. 4. 2024, 16:16
Ahojky, nejvíce se mi osvědčily vitální houby z https://www.houbicky.eu/ a k tomu vitamín C. Hodně ovoce a zeleniny. Houbičky jsou pro děti od tří let, takže školka/ škola už je ok. Naše děcka nebývají skoro nemocné, až mě kolikrát říkají, jak by taky chtěl zůstat někdy doma. :D Dávám jim Reishi a Cordyceps. Sama jsem začala houby užívat na zdravotní obtíže, na doporučení od známé a jelikož mi pomohli tak jsem je nasadila i dětem. A výsledek je super teda. :) Jsou fakt na široké spektrum onemocnění a pomáhají se spoustou věcí.
Krasava86 29. 4. 2024, 15:49
@StehlikovaIvca Aha, super, tak moc děkuji za doporučení. Osobně s tím nemám žádné zkušensoti a ani by mě nenapadlo že to mohou i děti. Vitamíny se snažím dávat, ale je to bez efektu. Céčko dávám pravidelně a snažím se aby měli i dobrou stravu s vitamíny a minerály. Ale na tohle se podívám a vyzkouším asi. Ono je to fakt náročné řeši každý měsíc i kvůli práci neustále OČR.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie