Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Pečivo z domácí pekárny- chléb podmáslový

0.0
Pečivo z domácí pekárny- chléb podmáslový

Potřebné ingredience

400 ml podmáslí
100 g hladké mouky
100 g celozrné žitné mouky
300 g celozrné pšeničné mouky
2 PL oleje- lepší je olivový
1 PL octa
1 ČL droždí
1 ČL cukru
2 ČL soli
1 ČL mletého kmínu
- semínka, jaká máte rádi ! slunečnice, lněná, sezam,...)

Postup přípravy

- program pečení na celozrné pečivo, velikost chleba střední, kůrka
střední
- ten se u nás děla skoro pořád, je moc dobrý!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gabra21 16. 12. 2014, 7:53
Moc děkuji za receptík, výborný,teď už skoro jiný nedělám... (Y) (L)
opička 23. 2. 2007, 10:05
Terezko, chléb je fantastický!!! (Y) (Y) (Y) Už jsem ho dělal 5x a vždy se mi povedl na (Y) (Y) - jiný se zatím u nás a ni nejí :-) :-). |:o) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie