Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 17 návštěvníků)

Studená "omáčka", nejlepší ke grilovanému masu, jakou znám!!!!

0.0
Studená "omáčka", nejlepší ke grilovanému masu, jakou znám!!!!

Potřebné ingredience

Velká tatrka, 2 velké cibule, vegeta, trochu worčestr.omáčky, pepř

Postup přípravy

Do misky velmi najemno nakrájíme cibule, přidáme celou větší tatrku a ochutíme vegetou, trošku kápneme worčestru a podle chuti a zvyklosti přidáme pepř.

Tuto "omáčku"dělám téměř každý den, když grilujeme, protože nikdy nezbyde!
Pokud se chystáte dělat masíko večer, je dobré ji udělat už ráno a uchovat dobře uzavřenou v lednici.
Parádně se proleží a je fakt super!
Během roku ji vyrábím ke steakům nebo masíku, které není chuťově tak výrazné.

Tak dobrou chuť a příjemné grilování

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

petulilinda 18. 6. 2008, 18:36
Tak to musíme vyzkoušet až budeme grilovat. Už se moc těšíme. (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie