Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

domácí kečup

0.0
domácí kečup

Potřebné ingredience

2kg rajčat,1/4kg cibule, 1/4kg jablek,4 lžíce octa, 3 dkg soli, 15 dkg cukru, 5 hřebíčků, 1 lžička papriky, 1/4 lžičky skořice

Postup přípravy

Rajčata nakrájím na osminky, cibuli na větší kostičky a jablka zbavená jádřinců také na kostky, přidáme zbylé ingredience a vaříme do zhoustnutí, já vařila cca 2-2,5 hodiny, na hodně mírném stupni, aby se nepřipalovalo,když se nám zdá dostatečně husté, vyndáme hřebíčky a rozmixujeme ponorným mixérem, propasírujeme přes cedítko a plníme sklenice. Zavařovala jsem cca 20 minut.
Kečup je jemný, vhodný i pro děti.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mimicek 22. 8. 2012, 19:42
(Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie