Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Roštěná nebo biftek (ze svíčkové ) na fazolkách

0.0
Roštěná nebo biftek (ze svíčkové ) na fazolkách

Potřebné ingredience

Pytlík zmražených fazolových lusků, vcelku anglická slanina tak 150gr. 100gr. krájená slaninka, steaky z roštěné, olej ,máslo , petržel, rozmarýn , sůl , trošku citronové štávy.

Postup přípravy

na sucho si ve větším hrnci či pánvi osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, k opečené slanině přidáme zmrazené fazolové lusky a promícháme -mícháme velmi často , tak 15 minut a ke konci osolíme a přidáme jeden prolisovaný stroužek česneku.Roštěnou lehce naklepeme, osolit , opepřit a boky obalit plátky slaniny, spíchneme ji k roštěné párátky,hezky z každé strany (medium) sedm minut opečeme na oleji..kdo chce víc , nechá déle péct.Opečenu roštěnou dáme do tepla , nejlépe do vyhřáté trouby , než se nám udělají fazolky a taky hezky pustí štávu , dávám jí tam na talíři , trouba na 100st.Vyrobíme si bylinkové máslo, do roztopené trouby, než tam vrzneme tu roštěnou ..tak si tam dáme kastrůlek s cca 5 deky másla roztopit. máslo rozpuštěné vyndáme, osolíme lehce, ochutíme sušenou petrželkou , rozmarýnem , troškou citronové štávy. Dáme zpět ztuhnout do lednice...pak ho nandáme na opečené maso. Na talíř dáme první fazolky na slanině na ně položíme roštěnou , ozdobíme kopečkem ztuhlého bylinkového máslíčka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

NIRI 3. 2. 2011, 16:50
Tak to určite udělám,vyadá o supr (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
hrbka 3. 2. 2011, 16:44
Úplně to vidím, mám poslintanou klávesnici (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie