Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

4. Řízek naruby č.1

0.0
4. Řízek naruby č.1

Potřebné ingredience

Lze dělat z vepřového z kuřecího i králičího masa. Připravené řízky velice malinko osolíme a naklepeme ve strouhance aby se strouhanka vtlačila do masa. Potom je namočíme v rozšlehaném vejci.

Postup přípravy

Zprudka opečeme na pánvičce na oleji. Pak řízky narovnáme nastojato do pekáčku. Zalijeme směsí 2 dl vody 3 lžíce kečupu 3 lžíce hořčice a 1 lžíci vegety (podravky). Zalité řízky upečeme doměkka. Nejlepší jsou s bramborovou kaší.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zuzalenka 9. 8. 2008, 13:41
Dnes jsem využila Váš recept a oprvdu vynikajícíc (Y) (Y) (Y), všichni si moc pochutnali, včetně tchýně (pl) (pl) (pl). Díky za receptík (F)
ILHa 12. 8. 2008, 17:19
@Zuzalenka Jsem ráda, že vám to chutnalo, tento recept dělám, když musím narychlo uvařit, je to jednoduché a hlavně dobré (jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie