Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Hovězí maso v římském hrnci

Hovězí maso v římském hrnci

Potřebné ingredience

1kg hovězího masa ( já použila kližku ), 2 vetší cibule, 4 PL sojové omáčky, 2 PL protlaku ( kečup ), koření: harísa, česnekové, arabské, houbové - vše 1 KL

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé kousky, cibuli na půl kolečka, dáme do namočeného hrnce ( namáčím cca 20 minut ve studené vodě ), přidáme koření, sojovku a protlak, vše promícháme a…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Roštěnkové plátky na paprice

Roštěnkové plátky na paprice

Potřebné ingredience

4 roštěnky, sůl, 2 cibule, 1/2 až 1 lžíce mleté sladké papriky, 2 lžíce tuku (sádlo dělá chutnější šťávu), bobkový list, 1 lžíce hladké mouky, 1/2 kostky masoxu.

Postup přípravy

Z roštěnek odkrojíme tuk a šlachy, okraje nařízneme, roštěnky naklepeme, po obou stranách osolíme a posypeme paprikou. Na drobno nakrájenou cibulku zpěníme v hrnci, přidáme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky na pepři s kyselým zelím

Hovězí kostky na pepři s kyselým zelím

Potřebné ingredience

2 větší cibule, slanina, cca 750g hovězí jako na guláš, sůl, mletý pepř, 2 větší bobkové listy,olej, bujon zeleninový nebo hovězí ******** Na zelí: 0,5kg kyselého zelí, 1 menší cibulka, slanina, kmín celý, hladká mouka, cukr

Postup přípravy

Na oleji orestujeme do sklovata cibulku nakrájenou na kostičky, přidáme slaninu, na kostičky nakrájené maso, orestujeme. Přidáme dva velké bobkové listy, podlijeme vodou - dusíme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
@@Babicovy dobroty @ Hovězí na ústřicové omáčce@@

@@Babicovy dobroty @ Hovězí na ústřicové omáčce@@

Potřebné ingredience

Složení: 120 g hovězí kýty 4 lžíce ústřicové omáčky 150 g thajské mražené zeleniny feferonky voda

Postup přípravy

Postup přípravy:
Maso nakrájíme na tenké nudličky a pozvolna restujeme na pánvi s vodou. Když se maso zavře, přidáme ústřicovou omáčku a podusíme. Přidáme mraženou zeleninu a…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Roštěnky na majoránce

Roštěnky na majoránce

Potřebné ingredience

4 roštěnky, slaninu, cibuli, sůl, pepř, česnek, kremžskou hořčici, majoránku, vývar, smetanu (sladkou nebo kysanou)

Postup přípravy

Roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, lehce osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a hořčicí a zaprášíme majoránkou. To vše naskládáme na sebe a dáme na 24 hodin odležet v…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Cigánský guláš

Cigánský guláš

Potřebné ingredience

hovězí kliška, uzená slanina (dva silnější plátky), 5 velkých cibulí, majoránka, grilovací koření, sladká mletá paprika, sůl, bujón (hovězí nebo jaký zrovna máte po ruce), sušené houby (jakékoliv), instantní jíška nebo hladká mouka, kečup, česnek, feferonky

Postup přípravy

Uzenou slaninu pokrájíme na kostečky a dáme do podtlakáče na mírný oheň trochu rozpustit, cibuli zatím nakrájíme na kostičky, dáme na slaninu a smažíme asi 15 - 20 min. Přidáme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Cso Koggi Botum

Cso Koggi Botum

Potřebné ingredience

500g zadního hovězího masa,500g sušených hub,2stroužky česneku,lžička moučkového cukru,2lžičky sojové omáčky,cibule,4lžíce oleje,2lžíce solamylu,2lžíce vody,špetka soli,lžička chilli koření,200ml vývaru.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé kostky a smícháme s česnekem a nakrájené na plátky s cukrem,soli,chilli a sojovou omáčkou.Směs necháme v chladu asi 1 hod rozležet.Na oleji osmahnem…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Mramorové maso

Mramorové maso

Potřebné ingredience

4 tenké plátky rostěnky, 4 plátky kuřecích prsou, sůl, pepř, grilovací koření, hladká mouka, strouhaný sýr

Postup přípravy

Plátky roštěnky rozklepeme na tenko, stejně tak i kuřecí plátky přes mikrotenový sáček, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením a sklepneme vždy plátek roštěnky a kuřecího…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Guláš bez míchání

Guláš bez míchání

Potřebné ingredience

1 kg hovězí kližky, 1 l hovězího vývaru, 3 velké cibule,asi5 stroužků česneku(podle chuti),,sůl,pepř,2 lžičky gulášového koření,3 lžičky sladké mleté papriky,na zahuštění strouhanku z tvrdého chleba,já zahušťuji 3 lžícemi solamylu

Postup přípravy

Předehřejeme si troubu na 220°C.Cibuli nakrájíme nahrubo,maso na kostky,přidáme vše ostatní(mimo solamylu)-promíchámem,přikryjeme alobalem a dáme do trouby.Za dobu pečení…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Svíčková pro zaměstnané ženy :-)))

Svíčková pro zaměstnané ženy :-)))

Potřebné ingredience

smysl pro humor :-))

Postup přípravy

:-))

Zobrazit více...

Kategorie