Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
POMALÝ HRNEC - guláš

POMALÝ HRNEC - guláš

Potřebné ingredience

Hovězí maso, cibule, paprika, sůl, pepř mletý, celý pepř, nové koření, hladká mouka, vývar nebo gulášový masox

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší kousky ( já použila kližku ), cibuli nakrájíme a osmahneme na barvu jakou jsme zvyklé, ke konci přidáme asi 1 lžičku papriky. Cibuli dáme na dno hrnce,…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí roláda

Hovězí roláda

Potřebné ingredience

hovězí maso; hořčice; pepř; sůl; 3 - 4 vejce; hrášek; slanina; párky; 3 velké cibule

Postup přípravy

Do receptu jsem uvedla jen hovězí maso. Jelikož se v mase absolutně nevyznám, tak jsem tam radši nepsala jaké použít :D

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Biohovězí steaky, hranolky, zelenová obloha

Biohovězí steaky, hranolky, zelenová obloha

Potřebné ingredience

Bio hovězí, zeleninová směs mrazená (Findus-kukuřice, faz.lusky,hrášek), hranolky, hořčice, olej, koření.

Postup přípravy

Plátky bio hovězího masa naložíme přes noc do oleje, přidáme česnek, zázvor a potřeme hořčicí. Maso je krásně křehké, není třeba ani rozklepat na tenko. Na prudko osmažíme s obou…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ROŠTĚNÁ

ROŠTĚNÁ

Potřebné ingredience

Potřebujeme: 750 g roštěnce, 70 g oleje na opékání, Na marinádu: 2 žloutky, lžičku vegety, lžičku kari koření, lžičku hrubě mletého pepře, lžíci solamylu, 4 lžíce oleje.

Postup přípravy

Žloutky promícháme s vegetou, kari, pepřem a postupně vmícháme solamyl a olej. Nakrájené roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, mírně osolíme, vložíme do připravené marinády a…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
TUŘÍN S BŮČKEM

TUŘÍN S BŮČKEM

Potřebné ingredience

0,5 kg tuřínu 0,3 kg bůčku 2 cibule lžíce sádla 1/2 hovězího bujonu sůl drcený kmín mletý pepř plnotučná hořčice petržel

Postup přípravy

Tuřín omyjeme, oloupáme a nastrouháme nahrubo. Vložíme na drobně nakrájenou, na sádle zpěněnou cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, 2 lžíce plnotučné hořčice a zalijeme horkou…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Roštěná -omáčka po moravsku

Roštěná -omáčka po moravsku

Potřebné ingredience

500g hovězí zadní,1větší cibule,olej nebo sádlo,sůl,pepř,horčice plnotučná,1 sklenice Kunovjanka(sterilizovaná zelenina),1x masox,hladká mouka

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky ,mírně naklepeme,nasolíme,opepříme a z jedné strany pomažeme hořčicí,nakrájíme na jemno cibuli a osmažíme ji na oleji do zlatova v papiňáku poté přidáme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Dušená mrkev s hovězí masem s konzervy a bramborami

Dušená mrkev s hovězí masem s konzervy a bramborami

Potřebné ingredience

Uvařená mrkev hovězí maso v konzervě jížka

Postup přípravy

Mrkev jsi uvaříme ,když je mrkev uvařená tak jí nastrouhané na hrubo ,hovězí maso jsi nakrájíme na kostičky dáme na panev trohu oresujeme pridame mrkev a osojime a V jiném…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
guláš po námořnicku

guláš po námořnicku

Potřebné ingredience

INGREDIENCE: 600g hovězího masa, 2 lžíce sádla, 30g slaniny, 1 menší cibule, 25g mrkve 25g petržele, 25g celeru, sůl, 1-2lžíce octa, 1/2 bobkového listu tymián, 4 kuličky nového koření, 4 kuličky pepře , šťáva s půlky citrónu, 1lžička cukru, 1 lžička hladké mouky, 2 dl přírodního červeného vína(nemusí být) 1 lžíce kečupu, vývar z kostí, 1 lžička hořčice.

Postup přípravy

Na sádle promíchaném s rozškvařenou slaninou rychle opečeme hovězí maso nakrájené na větší (aby se vám pak lépe vyndavalo) kostky a pak je odsuneme stranou. Do tuku dáme na plátky…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
POMALÝ HRNEC - španělák

POMALÝ HRNEC - španělák

Potřebné ingredience

Hovězí plátky na ptáčky, sůl, pepř, hořčice, cibule, kys. okurka, salám, vajíčko, celý pepř, bobkový list, nové koření

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme a v kastrůlku opečeme a vložíme na dno pomalého hrnce. Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a naplníme ( já plním kys. okurkou, salámem a vařeným…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí maso s hořčicovou omáčkou a tarhoňa

Hovězí maso s hořčicovou omáčkou a tarhoňa

Potřebné ingredience

hovězí maso,cibule,olej,polohrubá mouka,plnotučná hořčice,pepř,sůl,sojová omáčka.Na tarhoňu:3 vejce,polohrubá mouka,sůl,lžička oleje,lžička sladké papriky,vegeta,jarní cibulka,libeček(petrželka).

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme na plátky,poklepeme,osolíme,opepříme.Na oleji osmažíme cibuli,přidáme maso a podlijeme vodou a dusíme až je maso měkké.Přilijeme vodu a zahustíme moukou.Dáme…

Zobrazit více...

Kategorie