Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Maso pod peřinou

Maso pod peřinou

Potřebné ingredience

Mleté maso, koření podle chuti, brambory, mléko, nastrouhaný tvrdý sýr

Postup přípravy

Dáme do hrnce vařit brambory. Jakmile začnou vařit, v zapékací míse začneme dusit ml. maso. Přidáme koření podle své chuti (oregáno, bazalka....může se přidat i troška kečupu) -…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Placičky z mletého masa a cukety s vločkami

Placičky z mletého masa a cukety s vločkami

Potřebné ingredience

500 gr mletého masa,dvě střední cukety-asi 35 dkg,2 vejce,asi 10 dkg strouhaného sýra,sůl,pepř,3-4 str.česneku,5 pol.lžic ovesných vloček,asi 3 lžíce polohrubé mouky,hladká mouka na obalení

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Plněná sekaná

Plněná sekaná

Potřebné ingredience

Mleté maso (cca 500g) 1 rohlík, 1 vejce, 2 čl hladké mouky, 1 pl strouhanky, trochu mléka, petrželka, sůl, česnek, pepř, 2 vejce, 1 čl másla, hrst zeleného hrášku, sterilované okurky, malá mrkev, klobáska.

Postup přípravy

Rohlík pokrájet na kostičky, pokapat mlékem, po chvilce rozmačkat, přidat vajíčko, mleté maso, nasekanou zelenou petrželku, mouku, strouhanku,pokud nekupujete mleté maso už…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
tak zvané pštrosí vejce

tak zvané pštrosí vejce

Potřebné ingredience

7 vajec vařených natvrdo 500g mletého masa(je to akorát na těch 7 vajíček) sůl, majoránku, 3 stroužky česneku, 2 vejce, strouhanku , trojobal, olej

Postup přípravy

Dáme do mísy mleté maso, osolíme, přidáme majoránku, prolisovaný česnek, rozklepneme 2 vejce a zamícháme tak jako na karbanátky, přidáme strouhanku dle potřeby.
Vezmeme do ruky…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
kapustové karbanátky

kapustové karbanátky

Potřebné ingredience

4-6porcí,400gr mletého masa-vepřové i hovězí,400g kapusty,2vejce,3stroužky česneku,sul,pepř-já dala podravku bylinkovou,hladká mouka na spojení

Postup přípravy

kapustu povaříme a rozkrajíme k masu,pridáme zbytek surovin a dukladně promícháme,tvoříme malé karbanátky a smažíme z obou stran,já dávám dodělat do trouby,podáváme s bramborovou…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zelné karbanátky

Zelné karbanátky

Potřebné ingredience

1 malá hlávka zelí, 500g vepřového mletého masa, 1-2 vejce, strouhanka, hladká mouka, sůl, pepř, česnek, majoránka, kmín, malinko mleté papriky, špetka vegety, špetka staročeského koření (dodá tomu zajímavou chuť), nové koření mleté, špetka zázvoru

Postup přípravy

Zelí nakrájíme, uvaříme, necháme vychladit. Potom ponorným mixérem lehce pomixujeme (ne na kaši, ať jsou tam drobné kousíčky). Smícháme s mletým masem a kořením, moukou,…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Masový tunel

Masový tunel

Potřebné ingredience

100 g těstovin-trubek(kvalitní), 500g mletého masa, 1 vejce, 2 rohlíky, 100 ml mléka, 1 cibule, 2-3 lžíčky pl. hořčice, 2 troužky česneku, sůl, pepř

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme dopoloměkka.Rohlíky namáčíme v mléce, cibuli nakrájíme na drobno. Vše zamícháme. Formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem, na to dáme 3/4 sekané.Na sekanou…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Mleté placičky s pórkovo-smetanovou omáčkou-DĚKUJI-isindy (Ivana)

Mleté placičky s pórkovo-smetanovou omáčkou-DĚKUJI…

Potřebné ingredience

Suroviny: 300g mletého masa 1 houska 1 vejce 1/2 až 1 lžička grilovacího koření 50ml mléka sůl olej 200ml smetany na vaření 10% 3 stroužky česneku 1/2 většího pórku 1 lžička kari koření 1 lžíce instantní jíšky

Postup přípravy

Postup
Housku rozdrobíme, zalijeme mlékem a necháme změknout. Vmícháme vejce, grilovací koření a vše smícháme důkladně s mletým masem, případně dosolíme. Ze směsi tvarujeme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Pštrosí vejce

Pštrosí vejce

Potřebné ingredience

- netučné hovězí maso - česnek - vejce syrová - vejce vařená na tvrdo - voda - sůl - pepř - polohrubá mouka - mletý kmín - majoránka

Postup přípravy

1) Netučné hovězí maso nameleme hodně na jemno
- přidáme syrová vejce, trochu vody, trochu polohrubé mouky, sůl, čerstvě namletý pepř 4 barev, majoráku, mletý kmín, česnek a…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zapečené mleté maso se zeleninou, bramborem a smetanou

Zapečené mleté maso se zeleninou, bramborem a smetanou

Potřebné ingredience

brambory, mleté maso, česnek, cibul, anglická slanina, vývar, paprika lusková červená, pórek, mrkev, kukuřice, hrášek, tymián, sůl, drcený kmín, pepř, grilovací koření, rajský protlak, smetana

Postup přípravy

Mleté maso orestujeme na trošce oleje, osolíme, opepříme, okmínujeme. Přidáme na kousíčky nakrájený česnek a tymián a promícháme, po chvíli přidáme protlak a důkladně zamícháme,…

Zobrazit více...

Kategorie