Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Králičí maso

Přidat recept
KRÁLIČÍ MASO
NALOŽENÝ  KRÁLÍK NA ZELENINĚ  PŘIPRAVENÝ NA PEČENÍ +++

NALOŽENÝ KRÁLÍK NA ZELENINĚ PŘIPRAVENÝ NA PEČENÍ +++

Potřebné ingredience

1 KRÁLÍK, SŮL, MLETÝ KMÍN, ČESNEK 3 STROUŽKY, VEPŘOVÁ PEČENĚ, 1X CIBULE, NOVÉ KOŘENÍ CELÉ 8 KULIČEK, PEPŘ ČERNÝ CELÝ 8 KULIČEK, MRAŽENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA, ŠPEK.

Postup přípravy

KRÁLÍKA OČISTÍME A NAPORCUJEME NA MENŠÍ KOUSKY,PROPÍCHÁME VIDLIČKOU OSOLÍME, POTŘEME NALISOVANÝM ČESNEKEM ,POKMÍNUJEME POSYPEME VEPŘOVOU PEČENÍ + JAKÉ KDO MÁ RÁD KOŘENÍ.DO MISKY …

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
Králík "Josef"

Králík "Josef"

Potřebné ingredience

králík, 2 velké cibule, 6 stroužků česneku, 4 PL kečupu, 3 PL horčiče, 1 ČL sladké papriky, sůl, pepř, 2 dcl vody, 0,5 dcl oleje, mražené lečo (čerstvá paprika, rajče)

Postup přípravy

Cibuli a česnek nadrobno nakrájíme, přimícháme koření, kečup, hořčici, olej a vodu. Směsí zalijeme rozporcovaného králíka a necháme odležet do druhého dne.
Druhý den upečeme a…

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
Králík v marinádě (recept z MMB)

Králík v marinádě (recept z MMB)

Potřebné ingredience

1/2 králíka, 300ml vody, 50ml olivového oleje, 2 - 3 stroužky česneku, 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžičky papriky, 1 lžička kari, pepř, sůl

Postup přípravy

Králíka naporcujeme, osolíme a dáme do marinády, aby byl co nejvíce ponořený. Na marinádu smícháme všechny ingredience. Necháme přes noc v lednici a druhý den pečeme asi 2 a 1/2…

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
Králík - argentýna

Králík - argentýna

Potřebné ingredience

králík (může být i kuře) , NÁLEV: 4 lžíce oleje,1 lžíce plno. hořčice, 1 lžíce octa, trochu soli , 1 lžička mleté papriky, půl sklenky sterilo. papriky (nakrájet na drobno) 1 hlavička česneku (nakrájet na drobno)vše promíchat ve slenici (0,5 l) a dolét vodou

Postup přípravy

kuře se naporcuje a dá do pekáče, na 10 min. se vloží do vyhřáté trouby a pak se zaleje nálevem pečeme asi tak 1 hod. pokud je málo nálevu ke konci pečení můžeme přidat trochu…

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
Kralik na horcici

Kralik na horcici

Potřebné ingredience

kralik,pepr,horcice,ocet,cibule,olej,sul

Postup přípravy

Naporcovaneho kralika dame do pekace ,osolime opeprime,potreme horcici, pokapeme octem a olejem.Zasypeme cibuli nakrajenou na kolecka a nechame ulezet do druheho dne.Druhy den…

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
Králík na tymiánu - jednoduché a chutné

Králík na tymiánu - jednoduché a chutné

Potřebné ingredience

Králičí maso, olej, cibule, tymián, sůl, celý pepř, mouka na zahuštění.

Postup přípravy

Naporcované králičí maso nasolíme. Do hrnce dáme olej, nadrobno nakrájenou cibuli a větší množství tymiánu (já dávám na všechna 4 králičí stehýnka asi 3 až 4 lžičky tymiánu). Až…

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
Králík jako divočina s brusinkovou omáčkou

Králík jako divočina s brusinkovou omáčkou

Potřebné ingredience

1 králík
1/2 lahve červeného vína
60g slaniny
česnek
jalovec, bobkový list, celý pepř
sklenička brusinek
trochu hladké mouky

Postup přípravy

Doba přípravy cca 1/2 hodiny naložení, druhý den se asi 2 hodiny peče

Králíka odblaníme, prošpikujeme a naložíme na 24 hodin do červeného vína, česneku a koření.
Druhý…

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
JEHNĚČÍ PEČÍNKA

JEHNĚČÍ PEČÍNKA

Potřebné ingredience

JEHNĚČÍ ODBLANĚNÉ MASO,ČESNEK,RAJČ.PROTLAK,MAJORÁNKA,SŮL.

Postup přípravy

maso naložíme na 2 dny do česneku,protlaku a majoránky,osolíme a pečeme v troubě zhruba 2 hodiny.
k tomu máme rádi smetanové brambory.
dobrou chuť!

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
Chalupářský králík

Chalupářský králík

Potřebné ingredience

Králík, sůl, pepř, hořčice, cibule, olej

Postup přípravy

Tento recept je podle kalendáře F1 Dámského klubu, je to super. Omlouvám se, že neudáváme přesný poměr surovin, ale je to tak strašně jednoduché, že to není třeba, dělám to podle…

Zobrazit více...
KRÁLIČÍ MASO
Králík na zázvoru

Králík na zázvoru

Potřebné ingredience

*1 králík, * 2 cibule, * slanina, * sůl, * kmín, * zázvor, * sádlo nebo olej, * pepř

Postup přípravy

Na sádle nebo oleji osmažím cibulku a na drobno pokrájenou slaninu, smažím do zlatova.
Králíka můžete také prošpikovat slaninou, nebude tak suchý.
Králíka naporcuji,…

Zobrazit více...

Kategorie