Segedínský guláš
Potřebné ingredience
sůl
cibule 1 ks
sádlo 50 g
mouka hladká 30 g
smetana kysaná 2 dl
maso vepřové 500 g
zelí kysané 700 g
paprika mletá
Postup přípravy
Cibuli nadrobno nakrájíme, na polovině sádla usmažíme do žluta, přidáme na krostky nakrájené maso, osmažíme, vmícháme papriku, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka. Odděleně dusíme na zbytku sádla kysané zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu, zahustíme moukou rozkvrdlanou ve smetaně, přisolíme dle chuti a dusíme do měkka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
medonoska
(upraveno)
27. 1. 2007, 14:39
a co smetánka?
tajemno 01-005505
(upraveno)
11. 2. 2007, 11:56
@medonoska
Maruško, kysaná smetánka je tam, místokysané se může použít i smetana sladká... Asik jste přehlédla...