Zobrazit přihlášovací formulář

nebyl nalezen diskuzní příspěvek

Poslední komentované

Vaše oblíbené diskuse

Vaše oblíbené diskuze se zobrazí po přihlášení.

Poslední diskusní příspěvky

radkavra 17. 6. 2024, 14:34
20 % na vše (i na slevy) v Zoot.cz #Moda #Zoot #Sleva #Slevy #Slevovykupon https://slevovykupon.net/s/zoot-cz/#29440640
Silverwing1 17. 6. 2024, 11:38
Hodně jsem toho našla nawww.maxbaby.cz máte s tímto shopem zkušenost? děkuji
PatrikChrz 16. 6. 2024, 8:02
Téměř všechny banky umí účet se základními službami (vedení, platby, karta, výběr - alespoň z vlastního bankomatu) zdarma.

1) ty, které mají jeden typ účtu - mBank, Fio, Creditas
2) ty, které to nabízejí u základního tarifu, ale je možné si za příplatek dopřát další služby - Air Bank, Partners
3) velké banky, které mají různé speciální nabídky, o které si ale musíte říct - ČS, ČSOB, Moneta, Raiffeisen, Komerční banka, Unicredit
4) speciální tzv. prémiové účty, které nabízejí víc, než jen, že jsou bezplatné, třeba zdarma cestovní pojištněí, vstupy do letištních salonků, concierge, asistence na silnici ... Erste Premier, ČSOB Premium, Exkluzivní konto od Raiffeisenbank, Top nabídka od Komerční banky, ale za to očekávají "velmi aktivního klienta", - zůstatky, obraty, hypotéku, investice,...
kacanova 23. 3. 2021, 15:06
Dobrý den, chtěla bych se zeptat :zkoušel jste někdo práci na doma - vyplňování dotazníků? Výdělek 2000 - 5000,- měsíčně... :-$. Láká mě to jako přivýdělek, ale nevím, jestli do toho jít... :^) děkuji
PatrikChrz 16. 6. 2024, 7:50
@kacanova Pokud se jedná o vyplňování dotazníků na straně spotřebitele, tak to jsou spíše stokoruny měsíčně. Jsem registrovaný v několika výzkmných agenturách typu IPSOS a podobně.

Pak je tu varianta vyplňování na straně tazatele, ale to většinou vyžaduje vyrazit do terénu a oslovovat lidi. Část jde dělat i po telefonu, ale
1. není to pro každého
2. "hodinová mzda" tam vychází fakt mizerně, když započtete i přípravu a dokončení po hovoru, neúspěšné hovory, atd, jste rádi za 100 Kč za hodinu, často ani to ne.
PatrikChrz 16. 6. 2024, 7:47
Lidi, probuďte se. NEKVALIFIKOVANÁ práce z domova neexistuje. Buď jde o podvod, nebo prodej něčeho.
Pokud má nějaký podnikatel vhodnou práci, která se dá dělat z domova, dá ji zdravotně postiženým za minimální mzdu a ještě inkasuje dotace, prodá náhradní plnění a podobně. Suma sumárum, když to dobře poskládá, dá se na tom postavit "business plán", kdy na různých dotacích a plněních dostane víc, než těm lidem zaplatí.

Pro lidi, co ovládají pravopis a základy práce s počítačem (a jsou schopni se naučit během krátké doby - řádově dny - ovládání nového programu) tu jsou různá call centra bank, pojišťoven a podobně. Tam se lze domluvit na částečném nebo plném home-office, pracoval jsem v Direct pojišťovně, která toto nabízela i nováčkům. Ale není to nijak zvlášť dobře placené. Pokud umíte německy, tak třeba W&W service nabízí 4 dny v týdnu home-office. Ale plat pod úrovní prodvačky v supermarketu.

Pak je tu kategorie KVALIFIKOVANÁ práce, a to už je úplně jiná písnička. Překladatelé, testeři, programátoři, grafici, copywriteři, likvidátoři... dnes je moderní, že nesedíte celý den v kanceláři, pokud vaším výstupem není fyzický výrobek. Ale taková práce se zpravidla nehledá jako "práce z domova", ale nejdříve nastoupíte na "full on-site", zaučíte se a když předvedete, že něco umíte, dá se dohodnout na home-office.
sympatie 7. 2. 2024, 13:06
Prosím, poohlížím se po pánvi, s jakou jste spokojené? Kvalitní, aby dlouho vydržela, vhodná i do trouby. Líbí se mi nerezová, máte s ní někdo zkušenost?
Moc díky za veškeré postřehy a zkušenosti
PatrikChrz 16. 6. 2024, 7:39
@sympatie s nerezovou se to musí umět a je třeba o ni pečovat. Na začátku vypálit a pak hlavně nemýt v myčce, jinak se bude jídlo přichytávat.

Já používám dlouhodobě teflonovou nějaké "střední kvality", po pár letech vyhodím a koupím novou. Kamarád nemůže dopustit na nejlevnější pánve IKEA, po roce, dvou, vyhodí a koupí novou.
Adamimicka 12. 5. 2024, 23:02
U které pojišťovny bych mohla vyřídit výhodně pojištění bytu? Můžete mi poradit?
PatrikChrz 16. 6. 2024, 7:36
@Adamimicka Pracoval jsem jako pojistný likvidátor a nyní dělám správce pojistných událostí. Když osdtřihnu takové ty malé a nevýznamné pojišťovny, tak v zásadě je jedno u které pojišťovny, pokud je pojištěno to, co pojištěno mít chcete.

Blbé je, že lidi nečtou. Teď v práci řeším problém klasické "blbostky" zaměstnance. Smlouva má 11 stran a k tomu dalších 20 stran pojistných podmínek (je až zarážející, kolik lidí vůbec pojistné podmínky nemá a nečetlo je a vyžádá si je od pojišťovny až v momentě, kdy dojde ke škodě) a samozřejmě pojistné podmínky obsahovaly výluku přesně na to, co se mu stalo.

Takže neřešte "nelepší pojišťovnu", ale opravdu detailně čtěte smlouvu a pojistné podmínky (pozor na to, že některé smlouvy mají více "sad" pojistných podmínek, obvykle "všeobecné" (např. pro oblast majetku) a "zvláštní" (pro konkretní pojistku - např. pojištění domácnosti)). Před podpisem smlouvy si vyžádejte oboje a pořádně si je pročtěte!
Hanousse 15. 6. 2024, 7:37
Mohu se prosím zeptat? Máme doma pejska, který už na tom není dobře i podle veterináře se máme pomalu připravovat na nejhorší. Jak se prosím tohle řeší? Bydlím v Brně v bytě bohužel nemáme zahradu, kde bych mu připravila důstojné poslední rozloučení sama.
Marta32 5. 7. 2021, 16:20
@Zajcikmalcik Dobrý den, souhlasím s vámi.Lépe bych nenapsala a také jsem přešla na Vinted.To jsem tu 12let.Škoda,dříve jsem tu byla denně.Mějte se.Marta
Jamajka206 13. 6. 2024, 22:25
@Marta32 Souhlasím je to katastrofa teď prodávat na MMB taky brzo ukončím členství 3 hvězd.
Adamimicka 12. 5. 2024, 23:02
U které pojišťovny bych mohla vyřídit výhodně pojištění bytu? Můžete mi poradit?
Jamajka206 13. 6. 2024, 22:20
@Adamimicka Jedině Kooperativa jsem tam 10 roků a vždy spokojená když se něco stane.
Výchozí avatar
anonymní jablko 13. 6. 2024, 17:30
Ahoj, taky jsem váhala a nakonec se i poštěstilo je vyhrát nawww.maxbaby.cz Měli tam akci pro maminky po porodu a získala jsem kalhotky od Ob. Na první dva dny prostě nejsou, ale pak už úplně super. Takže frčím dva dny vložky a další čtyři dny kalhotky.
HankaLi960 13. 6. 2024, 15:43
Ahojky, já mám od Veniry jejich gumové medvídky přímo na vlasy, nehty a pleť + kolagen ve formě srdíček. Chuťově je to luxusní a účinky na sobě taky vidím - mám lepší imunitu, konečně se mi netřepí nehty a celkově i pleť je hezčí, nepamatuji si kdy naposled jsem měla nějaké větší akné. ????
jarunanka 12. 6. 2024, 20:48
Nikdo neměl problém s pvc,zápach v místnosti i po několika měsících?

Vybrali jsme pro vás

Kategorie