(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Roštěnka v okurkové omáčce
Potřebné ingredience
600 g hovězí roštěnky,olej,větší cibule,6-7 sterilovaných okurek,150g hladké mouky,lžička vegety,sůl,pepř,lžička sladké papriky,majoránka,250ml smetany.
Postup přípravy
Maso nakrájíme na tenké nudličky a obalíme v mouce smíchané s kořením.Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku,přidáme maso,osmahneme ho a zalijeme vodou.Občas promíchneme a popřípadně podlijeme,před dokončením přidáme nadrobno nakrájené okurky.
Když je maso hotové přilejeme smetanu,můžeme ještě trochu přidat mouky a chviličku provaříme.
Vhodná příloha je rýže,hranolky brambor.
Dobrou chuť.
Když je maso hotové přilejeme smetanu,můžeme ještě trochu přidat mouky a chviličku provaříme.
Vhodná příloha je rýže,hranolky brambor.
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé