Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Řízky "NO NAZDAR"

Řízky "NO NAZDAR"

Potřebné ingredience

telecí i jiné řízky,
1 šlehačka,
zelený pepř v nálevu,
pár koleček poličanu,
1 hermelín,
rum,
drcený kmín,
hladká mouka,
sojová omáčka

Postup přípravy

Řízky naklepeme, okořeníme kmínem, lehce poprášíme moukou a krátce zprudka opečeme. Pak dáme maso do pekáče, položíme na ně kolečka salámu a zalijeme Ramou Cremefine v níž…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ZAPEČENÝ GULÁŠ

ZAPEČENÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

Ingredience: 1 kg hovězího masa, 1 kg těstovin, 250 g tvrdého sýra

Postup přípravy

Postup:
Z masa připravíme klasický guláš, ale bez zahuštění. Dáme vařit těstovin, ty připravíme běžným způsobem. Mezitím nastrouháme tvrdý sýr. Polovinu tohoto sýra promícháme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí po zahradnicku

Hovězí po zahradnicku

Potřebné ingredience

Hovězí zadní-kýta nebo pečeně, cibule, slanina(nemusí být), mrkev, celer, kedluben, olej, sůl, pepř, hladká nebo polohrubá mouka, worchester,masox.

Postup přípravy

Očistíme si maso a zeleninu.Zeleninu si pokrájíme na kousky,já krájím na jemné nudličky.
Masíčko naporcujeme na plátky,osolíme,opepříme.
Slaninu,nakrájenou na drobné…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Ďábelská roštěná

Ďábelská roštěná

Potřebné ingredience

4 plátky hovězí roštěné, 1 větší cibule, 4 stroužky česneku, 1 kapie, 1 malý kečup, chilli papričky v nálevu nebo čerstvé, sůl, pepř, mleté chilli, tuk, hladká mouka (na obalování).

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, nařízneme po stranách, oslolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Plátky orestujeme na tuku, vyjmeme a ve výpeku orestujeme cibuli nakrájenou na…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ V HŘÍBKOVÉ OMAČCE

HOVĚZÍ V HŘÍBKOVÉ OMAČCE

Potřebné ingredience

platky hovězího masa,sůl,cibule,500ml zel.vývaru,mletý pepř,3 lžíce oleje 150ml smetanz, 500g hub čerstvých 1 lžíce hladke mouky.

Postup přípravy

maso osolíme a opepřime opečeme na oleji z obou stran a vyjmeme z pekačku,cibuli nakrajime a osažime ve výpeku dozlatova.Zalijeme polovinou vývaru a vložime maso dusime 50-60min.…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ŠUMAVSKÉ MĚŠČE

ŠUMAVSKÉ MĚŠČE

Potřebné ingredience

Hovězí zadní asi 0,75dkg,vejce 3ks,červená kapie menší,slaninka(anglická nebo domácí),hrášek klidně mražený nebo z konzervy,sůl pepř,plnotučná hořčice,hladká mouka, sádlo a cibule

Postup přípravy

1/Nejdříve si nakrájím slaninu a dám jí mírně orestovat na pánvičku.Pak přidám kapii na kostičky nakrájenou,hrášek přídám vejce osolím a vše míchám dokud vejce neutuhnou.(viz…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí na česneku

Hovězí na česneku

Potřebné ingredience

Potřebujeme tyto suroviny: 1/2 kilogramu libového hovězího hlavička česneku lžíce citronové šťávy tuk na smažení mouka sůl pepř

Postup přípravy

Opláchnuté a osušené maso nakrájíme na 1 cm tlusté plátky, velmi jemně naklepeme, pokapeme citronovou šťávou, opepříme a dáme na několik hodin do chladu. Pak maso obalíme v mouce…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Koprová omáčka s hovězím masíčkem

Koprová omáčka s hovězím masíčkem

Potřebné ingredience

asi 3/4 kg hoězího předního bez kosti,asi1,5 l vody,100g másla,2 lžíce hl.mouky,sůl,šlehačka nebo smetana na vaření,1 hov.masox,kopr,ocet.

Postup přípravy

V osolené vodě uvaříme hovězí maso do měkka nakrájíme si ho na plátky.Z másla a mouky uděláme světlou jíšku-rozředíme vývarem z masa ,přidáme masox a povaříme.Pak přidáme smetanu…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Námořnické maso

Námořnické maso

Potřebné ingredience

400g zadního hovězího masa,sůl,mletý pepř,40g tuku,2 cibulu,1 lžíce rajčatového protlaku,2dl červeného vína,30g hladké mouky

Postup přípravy

Maso nakrájíme na řízky,naklepeme,osolíme,okořeníme mletým pepřem a opečeme na rozehřátém tuku z obou stran.Potom přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmahneme.Pokapeme rajčatovým…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ DUŠENÉ S MRKVÍ

HOVĚZÍ DUŠENÉ S MRKVÍ

Potřebné ingredience

cibule 2ks,hovězí maso 400g,mrkev 400g,sul,pepř,

Postup přípravy

cibulku necháme zezlátnout a přidáme na malé kostičky maso-sul,pepř a mírně podlijeme,necháme dusit do měkka,stále podléváme jen aby maso nebylo na sucho.když je maso mekké…

Zobrazit více...

Kategorie