Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
PTÁČKOVÁ OMÁČKA

PTÁČKOVÁ OMÁČKA

Potřebné ingredience

POTŘEBNÉ PŘÍSADY hovězího masa,kousek uzeného,2 cibule,2 vajíčka,kousek točeného salámu,kyselé okurky,plnotučná hořčice,hladká mouka,podravka,pepř,trochu soli

Postup přípravy

POSTUP PŘÍPRAVY:::

Nakrájenou cibulku osmahneme dáme uzený na malé kousky ,přidáme hovězí na malé kousky ,.když se maso zatáhne ,zalijeme vodou a dusímeasi 40 minut..Pak…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
RAJSKÁ OMÁČKA PODLE JARUNKY MOOOC DĚKUJI

RAJSKÁ OMÁČKA PODLE JARUNKY MOOOC DĚKUJI

Potřebné ingredience

Suroviny: rajský protlak, kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), menší cibule, 1 bobkový list, 3 kulaté pepře, 2 lžičky skořice, 1 stroužek česneku, olej, tmavá jíška, 10 kostek cukru, hovězí přední, sůl (já dala kýtu vepřovou,děti mají radši)

Postup přípravy

Postup:

Na kolečka nakrájenou zeleninu, cibuli a česnek osmažíme na oleji, přidáme bobkový list, pepř a skořici, vše osmažíme. Přidáme protlak, sůl a zalijeme vodou nebo…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Arabelčin guláš s lečem

Arabelčin guláš s lečem

Potřebné ingredience

hovězí maso, 1 sklenice leča, cibule, sádlo, sůl, masox, červená paprika, majoránka, česnek, kmín drcený

Postup přípravy

Na sádle osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, až je zlatavá, přidáme trošku osolené maso a opečeme ze všech stran. Poté přisypeme červenou papriku, zalijeme trochou vody,…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Dobrá rada

Dobrá rada

Potřebné ingredience

3 nebo 4 korkové špunty od vína

Postup přípravy

Milé maminky,při vaření hovězího masa na guláš,roštěnky a jiné přihoďte do hrnce(ne do papiňáku) korkové špunty,maso vám krásně a dřív změkne a ještě ušetříte elektřinu. Mám to…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ŠUMAVSKÉ MĚŠČE

ŠUMAVSKÉ MĚŠČE

Potřebné ingredience

Hovězí zadní asi 0,75dkg,vejce 3ks,červená kapie menší,slaninka(anglická nebo domácí),hrášek klidně mražený nebo z konzervy,sůl pepř,plnotučná hořčice,hladká mouka, sádlo a cibule

Postup přípravy

1/Nejdříve si nakrájím slaninu a dám jí mírně orestovat na pánvičku.Pak přidám kapii na kostičky nakrájenou,hrášek přídám vejce osolím a vše míchám dokud vejce neutuhnou.(viz…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Roštěnky po uhersku

Roštěnky po uhersku

Potřebné ingredience

Roštěná (nebo jiné hovězí maso), cibule, hladká mouka, olej (sádlo) brambory, zelené papriky, rajčatový protlak (případně kečup), mletá paprika, mletý pepř, sůl,

Postup přípravy

Do hrnce dáme rozehřát olej (sádlo), na tuk dáme nakrájenou cibulku a necháme jí zpěnit, potom k ní přisypeme mletou papriku a zamícháme (pozor na slápení, omáčka by potom byla…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ OMÁČKA

HOVĚZÍ OMÁČKA

Potřebné ingredience

POTŘEBNÉ PŘÍSADY Hovězí maso asi 600 g, 2 střední cibule, sádlo nebo olej na opečení, hladká mouka, sůl, pepř, sladká paprika, mletý kmín, 3 kuličky nového koření, 5 hřebíčků, plnotučná hořčice, masox nebo hovězí bujon asi 3/4 l horké vody

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na jemno.
Hovězí maso nakrájíme na plátky,naklepeme,osolíme,opepříme a obalíme v hladké mouce.
Na rozpáleném sádle opečeme z obou stran a vyndáme z hrnce.…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Přírodní roštěná s rýží

Přírodní roštěná s rýží

Potřebné ingredience

4 roštěnky 3 velké cibule sádlo hl. mouka sůl, pepř hořčice

Postup přípravy

Roštěnky naklepeme, kraje pořádně nařízneme. Osolíme, opepříme a zaprášíme hl. moukou. Rozpálíme sádlo, zrpudka roštěnky opečeme z obou stran. Dáme stranou. Do výpeku dáme cibule…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Znojemský guláš

Znojemský guláš

Potřebné ingredience

Hovězí maso, slanina (špek), sádlo, cibule, kysané okurky, hladká mouka (nebo chlebová kůrka), sladká mletá paprika, kmín celý nebo drcený, sůl, rajčatový protlak (nebo kečup).

Postup přípravy

Slaninu (bez kůže) nakrájíme na malé stejné kousky a dáme rozpustit do hrnce, k rozpuštěné slanině dáme trochu sádla (pokud jste použili větší množství slaniny, tak dávat nemusíte…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Perfektní hovězí na cibulovo-hořtičné omáčce

Perfektní hovězí na cibulovo-hořtičné omáčce

Potřebné ingredience

cca 800g hovězího zadního nebo roštěnou, co máte rádi (lze samozřejmě i z vepřového a jiného masíčka), 4 velké cibule, 4 stroužky česneku, 6 lžič polotučné hořtice, sůl, mletý pepř, provensálské bylinky, 3 bobkové listy, hladká mouka, olej, masox

Postup přípravy

Hovězí plátky si lehce naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Zprudka orestujeme na oleji z obou stran a vytáhneme maso bokem. Na tomto výpeku orestujeme cibuli a česnek - já…

Zobrazit více...

Kategorie