Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Horský závitek

Horský závitek

Potřebné ingredience

hovězí maso na plátky, hořčice, vejce, šunkový salám, zelenina pod svíčkovou,sůl pepř, cibuĺe

Postup přípravy

Plátky naklepeme,osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, přidáme vejce natvrdo,šunkový salám a zeleninu.Plátky zamotáme jako ptáčky a dáme dusit na cibuli.Dusíme, podléváme a nakonec…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Super dobrota - něco jako

Super dobrota - něco jako

Potřebné ingredience

hovězí maso

pepř
hl. mouku
houbový bujon od magi
vodu

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky - osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na omastku krátce opečeme. Opečené maso klademe do zapékací nádoby, na to rozdrolíme houbový bujon (tak na 1…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
hovězí po makadénsku s rýží   velmi zajímavý a dobrý.

hovězí po makadénsku s rýží velmi zajímavý a dobrý.

Potřebné ingredience

75dkg hovězího zadního,2 cibule,4 mrkve tak střední,1/4celeru,1sáček fazolek mražených mužeme použít aji steril,2 lžíce oleje, 4 lžíce.kečupu,sul,pepř., 1 masox,červenou papriku sladkou,trošku solamylu na zahuštění.

Postup přípravy

maso na nudličky dáme do hrnce s olejem a dusíme až pustí štávu. jak pustí štávu přidáme nahrubo krouhanou cibuli,mrkev,celer,sl.papriku,kečup,sul,pepř,masox.podlijeme a dusíme do…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ V HŘÍBKOVÉ OMAČCE

HOVĚZÍ V HŘÍBKOVÉ OMAČCE

Potřebné ingredience

platky hovězího masa,sůl,cibule,500ml zel.vývaru,mletý pepř,3 lžíce oleje 150ml smetanz, 500g hub čerstvých 1 lžíce hladke mouky.

Postup přípravy

maso osolíme a opepřime opečeme na oleji z obou stran a vyjmeme z pekačku,cibuli nakrajime a osažime ve výpeku dozlatova.Zalijeme polovinou vývaru a vložime maso dusime 50-60min.…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Origo Burek a la Hafa

Origo Burek a la Hafa

Potřebné ingredience

viz postup

Postup přípravy

Testo: mouka, sul, troska oleje, voda

Mouku dame do misy( ca 300g), osolime (2 lzice) pridame olej (2lzice) a pomalu stridave pridavame vodu . Testo vypracujeme rucne!!!…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Telecí s jablky a bramborovými pusinkami

Telecí s jablky a bramborovými pusinkami

Potřebné ingredience

500g telecí kýty, sůl, pepř, grilovací koření, tymián s mateřídouškou/dohromady hrst/, 2dcl červeného vína, olej, slanina, 2 jablka. Bramborové pusinky: 4 velké brambory, 1dcl mléka, 2 žloutky, majoránka, sůl, hladká mouka, slunečnic.semínka/sezam.semínka, sladká paprika/ na posypání

Postup přípravy

Manžel mě chtěl překvapit a opravdu se mu to povedlo:o))) Už dlouho jsem nic tak dobrého neměla!!!!Maso nakrájíme na plátky, malinko naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme gril…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Skopové maso po pastýřsku

Skopové maso po pastýřsku

Potřebné ingredience

400g skopového stehna, 200g uzeného bůčku,
1 cibule, 3 lžíce sádla, sůl, mletý pepř,
1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

Skopové maso nakrájíme na kousky a opečeme je na sádle. Potom dozlatova
Osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme připravené maso.
nakrájený uzená bůček a pepř. Podle…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
GULÁŠ ze dvou druhů masa

GULÁŠ ze dvou druhů masa

Potřebné ingredience

kližkavepřová pleccibulesádlokmínkoření od Vitany maďarský gulášsl. paprika, pálivá paprikasůl, pepřkozí rohyčerstvá zelená paprikahotová tmavá jíška Knorr česnekmajoránkarajský protlak

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nadrobno. Cibuli osmahneme na sádle do zlatova. Nespálit. Přidáme hovězí maso a orestujeme ze všech stran. Přidáme rajský protlak. Pořádně…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ŠVEJKŮV hovězí gulášek......jediný bez cibule :-)

ŠVEJKŮV hovězí gulášek......jediný bez cibule :-)

Potřebné ingredience

Gulášek:500g hovězí klíšky, rajský protlak, koření, hladká mouka, sádlo.
Knedlík podle paní Kristýny ID 27166 (opravdu skvělý) : 4 rohlíky, 1 a 1/2 hrnku polohr.mouky, 1 hrnek studené vody, 1 prdopeč, sůl

Postup přípravy

Na sádle orestujeme nakrájené hovězí maso, po chvilce přidáme koření - kmín drcený, mletá sladká paprika, gulášové koření a sůl (všeho dle chuti), dále hned rajský protlak, vše…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Guláš MEXICO

Guláš MEXICO

Potřebné ingredience

500g hovězího masa,3 větší cibule,masox, mražená kukuřice, červené fazole v konzervě, sladká a pálivá paprika, protlak (může být i kečup), na jíšku podle zvyku, sůl,pepř

Postup přípravy

Na cibulce orestujeme maso s kořenícíma paprikama, zalijeme vodou, přidáme protlak,osolíme a opepříme a dusíme cca 40 minut. Pak přidáme masox, mraženou kukuřici a fazole a…

Zobrazit více...

Kategorie