Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Dobrá rada

Dobrá rada

Potřebné ingredience

3 nebo 4 korkové špunty od vína

Postup přípravy

Milé maminky,při vaření hovězího masa na guláš,roštěnky a jiné přihoďte do hrnce(ne do papiňáku) korkové špunty,maso vám krásně a dřív změkne a ještě ušetříte elektřinu. Mám to…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ PEČENĚ PO CIKÁNSKU

HOVĚZÍ PEČENĚ PO CIKÁNSKU

Potřebné ingredience

400g zadního hovězího masa, 20g slaniny bez kůže, sůl, pepř, 50g sádla, 100 g cibule, 20g rajčatového protlaku, hladká mouka, 60g rajčat, 120g paprik, 60g sterilovaných okurek bez nálevu, 4g mleté sladké papriky

Postup přípravy

Maso protkneme slaninou, osolíme, opepříme a přidáme na cibulový základ, vzniklý zpěněním plátků cibule na 2/3 tuku. Pak přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou a dusíme pod…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Vařené hovězí s tvarohovou remuládou-lehký oběd

Vařené hovězí s tvarohovou remuládou-lehký oběd

Potřebné ingredience

50 dkg hovězího předního,sůl,Na remuládu:1 měkký tvaroh,sůl.1 lžíci sekané petrželky,1/2 lžice sek.kopru,1/2 lžíce sekané pažitky,1 malá sladkokyselá okurka,1 cibulka,asi 130 ml mléka. Jako příloha:lahůdková zelenina

Postup přípravy

Dáme si vařit osolené h.maso do studené vody /já vařím v papiňáku /.Maso vyndám naporcuji a udržuji v teple, z vývaru udělám polévkuNa remuládu-vše smícháme dohromady - je to…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš z hovězího masa

Segedínský guláš z hovězího masa

Potřebné ingredience

Hovězí maso, sádlo, máslo, cibule, česnek, kysané zelí, hladká mouka, sladká mletá paprika, kmín celý nebo drcený, sůl, smetana nebo mléko.

Postup přípravy

Cibulku nakrájíme na jemno, maso na přibližně stejné kousky. V hrnci rozpustíme sádlo a dáme na něj zpěnit cibulku. Na cibulku nasypeme papriku a zamícháme (pozor na spálení, bylo…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plátky v tomatové omáčce s křenem

Hovězí plátky v tomatové omáčce s křenem

Potřebné ingredience

Hovězí plátky (z kýty nebo plece), sůl, pepř, tymián, olivový olej, strouhanka, 2 velké cibule, tomatová omáčka - lze nahradit kečupem, masox a cca 2PL worcesteru ( oba používám bez glutamanu ze zdravé výživy), nastrouhaný křen

Postup přípravy

Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, nasucho obalíme ve strouhance a opečeme na olivovém oleji na pánvi.
Do papiňáku (pokud bude jiný hrnec, musíme počítat s delší…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ŠPANĚLSKÉ PTÁČKY ROZBALENÉ INSPIRACE ODLucie Krátká (ednet) ID 8406 MAMINCE DĚKUJI

ŠPANĚLSKÉ PTÁČKY ROZBALENÉ INSPIRACE ODLucie Krátká …

Potřebné ingredience

hovězího masa,kousek uzeného,2 cibule,2 vajíčka,kousek točeného salámu,kyselé okurky,plnotučná hořčice,hladká mouka,podravka,pepř,trochu soli

Postup přípravy

Nakrájenou cibulku osmahneme dáme uzený na malé kousky ,přidáme hovězí na malé kousky ,.když se maso zatáhne ,zalijeme vodou a dusímeasi 40 minut..Pak dám salám,okurky ,vajíčka…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
POMALÝ HRNEC - rizoto

POMALÝ HRNEC - rizoto

Potřebné ingredience

Plátky hovězího masa, sůl, pepř, hořčice, cibule, kukuřice, uvařená rýže, koření Paella

Postup přípravy

Plátky hověžího masa naklepeme, osolíme, opepříme ( vše mírně ), potřeme hořčicí a dáme na dno PH. Nalejeme tolik vody, aby plátky byly potopené. Hrnec zapneme na hodnotu I. (…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ZAPEČENÝ GULÁŠ

ZAPEČENÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

Ingredience: 1 kg hovězího masa, 1 kg těstovin, 250 g tvrdého sýra

Postup přípravy

Postup:
Z masa připravíme klasický guláš, ale bez zahuštění. Dáme vařit těstovin, ty připravíme běžným způsobem. Mezitím nastrouháme tvrdý sýr. Polovinu tohoto sýra promícháme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Dušená mrkev s pečeným hovězím masem na rajce

Dušená mrkev s pečeným hovězím masem na rajce

Potřebné ingredience

mrkev
máslo
sůl pepř
hovězí plátky
rajka
pepř celý

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kostičky a na oleji osmahneme, pak k ní přidáme osolené hovězí plátky a z obou stran necháme maso zatáhnout. Pak vmícháme sklenici rajky, podlijeme vodou,…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
roštěnky s tatarkou

roštěnky s tatarkou

Potřebné ingredience

4 plátky roštěnky (jiné hovězí bývá suché), 2 cibule, sladká paprika, sůl. tatarka a brambory jako příloha

Postup přípravy

maso naklepeme, osolíme a posypeme sladkou paprikou. na oleji zpěníme cibuli dozlatova (dost cibule - nešetřit, udělá to skvělý sos) a přidáme roštěnky. opečeme z obou stran, aby…

Zobrazit více...

Kategorie