Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Segedínský guláš

0.0
Segedínský guláš

Potřebné ingredience

sůl
cibule 1 ks
sádlo 50 g
mouka hladká 30 g
smetana kysaná 2 dl
maso vepřové 500 g
zelí kysané 700 g
paprika mletá

Postup přípravy

Cibuli nadrobno nakrájíme, na polovině sádla usmažíme do žluta, přidáme na krostky nakrájené maso, osmažíme, vmícháme papriku, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka. Odděleně dusíme na zbytku sádla kysané zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu, zahustíme moukou rozkvrdlanou ve smetaně, přisolíme dle chuti a dusíme do měkka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

medonoska 27. 1. 2007, 14:39
a co smetánka? :-o
tajemno 01-005505 (upraveno) 11. 2. 2007, 11:56
@medonoska Maruško, (F) kysaná smetánka je tam, místokysané se může použít i smetana sladká... :-) Asik jste přehlédla... :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie