Přírodní vepřové kotletky 100% úspěch zaručen a vy…
Potřebné ingredience
Libove kotlety ,sadlo,sul,pepr,ml.paprika,trosku hl.mouky,masox.příloha:hranolky,amer.brambory,nebo jen brambory varene,bohata zeleninova obloha-co dum da.Jako zaklad pro oko dam vzdy list zelenyho salatu..na ktery pak kladu hranolky atp..a pak dalsi zeleninu.
Postup přípravy
Kotletky naklepat,osoli,opeprit,posypat jen lehounce paprikou(pro barvu stavy),poprasil hladkou moukou a na rozpalenem sadle opect do ruzova,az se skoro prichytavaji k panvicce…
Jídlo z jednoho hrnce - PEKÁČ - KRKOVIČKA V HOŘTIČNÉM…
Potřebné ingredience
máslo, syrové brambory na kolečka, sůl, pepř, čerstvá nebo mražená zelenina podle chuti (já dávám francouzskou směs), 600g krkovičky, 4 lžíce plnotučné hořtice (1lžíce na jeden plát), 2-3 vajíčka (můžete víc), ďábelská směs, muškátový oříšek , 2 stroužky česneku prolisovaný, smetana na šlehání.
Postup přípravy
Pekáč si vymažeme máslem, a začneme klást na kolečka nakrájené brambory, jednotlivé vrsty osolíme a opepříme, dáme zeleninku - já dělám půl napůl - manžel zeleninu nejí tak tam má…
Vepřové v kapustě-vynikající!
Potřebné ingredience
Cca pro 4 osoby: 0,5-0,7 kg vepřového (krkovička, plecko, kýta...dle vaší chuti) 1 větší cibuli hlávku kapusty sůl, pepř, stroužek česneku (jen máte-li česnek rádi, nemusí být), rozemletý kmín, kostka masoxu (jen pokud nevaříte i pro děti, v opačném případě vynechat!)
Postup přípravy
Vše nakrájíme na kostky, na oleji osmahneme cibulku jen lehce dozlatova, pak přidáme maso a osmahneme, přídáme rozemletý kmín tak mezi prsty, pepř, sůl a pak kapustu (dávám jí tam…
Arabelčina kýta dušená na leču
Potřebné ingredience
kýta, 1sklenice leča, troška kečupu, půl cibule, olej
Postup přípravy
Na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na proužky, pak přidáme na nudličky nakrájenou kýtu, osolíme a opečeme ze všech stran. Po té přidáme sklenici leča k tomu trošku vody a dusíme…
Vepřová panenka s jablíčky a brusinkami
Potřebné ingredience
vepř. panenka
hl. mouka
olej
steak koření
koření na americké brambory
sůl, pepř
worcester
jablko
máslo
brusinky
bílé víno
angl. slanina
jarní cibulka
citron
Postup přípravy
Panenku rozkrájíme na větší špalíčky. Neklepeme !!! Pokapeme worcesterem. Posypeme ji steakovým kořením, kořením na americké brambory a lehce poprášíme moukou a ve všem to pěkně…
Vepřové měšce se zapečenými plněnými bramborami z…
Potřebné ingredience
Pro 4 osoby: 4 plátky vepř.kýty,šunkový salám asi 10 dkg,plnotučná hořčice,sůl,pepř.Na směs:3 vejce,asi 6 žampionů,jarní cibbulka,sůl,pepř,grilovací koření.Příloha:větší brambory,1 lučina,sůl,pepř,česnek,nastrouhaný sýr
Postup přípravy
Dáme si vařit brambory ve slupce.Během vření si připravíme maso a směs.Směs: Na pánvi osmažíme cibulku,přidáme žampony,rozšlehaná vajíčka,osolíme,opepříme a přidáme asi půl lžičky…
Ražniči v kastrůlku -dekuji KOUDY
Potřebné ingredience
Ingredience •Vepřová krkovice •anglická slanina. •párek nebo klobása •cibule. •rajčatový protlak. •sůl •pepř Doporučená příloha •Chleba a pivo,americké brambory
Postup přípravy
Vezmeme kastrůlek podle počtu strávníků, na dno se dá lžíce másla ( do římského hrnce není třeba ). Dno se pokryje malými plátky naklepané krkovičky, vrstva se osolí a opepří. Na…
☺Přírodní klasika
Potřebné ingredience
1500g vepřové kýty(ořech) nebo vepřové pečeně(kotlety),olej na smažení,hladká mouka na zahuštění,kousek másla na zjemnění,sůl dle chuti,1malou lžičku sójové omáčky,1malou rovnou lžičku podravky,mletý pepř
Postup přípravy
Maso pokrájíme na plátky,naklepeme,nařízneme po stranách(obr.1),osolíme a opepříme.
Osmažíme zprudka v rozpáleném oleji po obou stranách(obr.2) postupně všechno maso(obr.4)…
Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku
Potřebné ingredience
Vepřové maso ( kotleta nebo kýta ).
Bramborákové těsto - brambory, vejce, hladká mouka, česnek, majoránka, sůl, pepř. Olej na smažení. Jako příloha bramborová kaše nebo zeleninový salát.
Postup přípravy
Vepřové řízky naklepeme a trošku osolíme.
Těstíčko - brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, vejce, prolisovaný nebo utřený česnek, majoránku, sůl a pepř a…
♥♥♥KOTLET PRAŽSKÉHO UZENÁŘE S VÍDĚŇSKÝM KNEDLÍKEM♥♥♥…
Potřebné ingredience
Pro 6 osob: 6-8 vepřových kotlet, sůl, pepř, 20dkg šunkového na nudličky, 4-5 nožiček párků, jedna klobása stačí, 6-8 žampionů na plátky, 1 smetana ke šlehání, 1 zakysaná smetana, 1 rovná lžíce hladké mouky, citronová šťáva na dochucení. Na knedlíky: 6 housek na kostky, 250ml mléka, 2 vejce, olej na pokapání, 140g hrubé mouky
Postup přípravy
Kotlety naklepejte,osolte, opepřete, prudce opečte z obou stran na trošce olivového oleje. Maso vyjměte z pánve a vsypte do ní šunku, párky, žampiony a krátce cca 5 minut…