Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Přírodní vepřové kotletky 100% úspěch zaručen a vy budete za hvezdu:-))))

Přírodní vepřové kotletky 100% úspěch zaručen a vy…

Potřebné ingredience

Libove kotlety ,sadlo,sul,pepr,ml.paprika,trosku hl.mouky,masox.příloha:hranolky,amer.brambory,nebo jen brambory varene,bohata zeleninova obloha-co dum da.Jako zaklad pro oko dam vzdy list zelenyho salatu..na ktery pak kladu hranolky atp..a pak dalsi zeleninu.

Postup přípravy

Kotletky naklepat,osoli,opeprit,posypat jen lehounce paprikou(pro barvu stavy),poprasil hladkou moukou a na rozpalenem sadle opect do ruzova,az se skoro prichytavaji k panvicce…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Jídlo z jednoho hrnce - PEKÁČ - KRKOVIČKA V HOŘTIČNÉM KABÁTĚ S BRAMBORY SE ŠLEHAČKOU

Jídlo z jednoho hrnce - PEKÁČ - KRKOVIČKA V HOŘTIČNÉM…

Potřebné ingredience

máslo, syrové brambory na kolečka, sůl, pepř, čerstvá nebo mražená zelenina podle chuti (já dávám francouzskou směs), 600g krkovičky, 4 lžíce plnotučné hořtice (1lžíce na jeden plát), 2-3 vajíčka (můžete víc), ďábelská směs, muškátový oříšek , 2 stroužky česneku prolisovaný, smetana na šlehání.

Postup přípravy

Pekáč si vymažeme máslem, a začneme klást na kolečka nakrájené brambory, jednotlivé vrsty osolíme a opepříme, dáme zeleninku - já dělám půl napůl - manžel zeleninu nejí tak tam má…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové v kapustě-vynikající!

Vepřové v kapustě-vynikající!

Potřebné ingredience

Cca pro 4 osoby: 0,5-0,7 kg vepřového (krkovička, plecko, kýta...dle vaší chuti) 1 větší cibuli hlávku kapusty sůl, pepř, stroužek česneku (jen máte-li česnek rádi, nemusí být), rozemletý kmín, kostka masoxu (jen pokud nevaříte i pro děti, v opačném případě vynechat!)

Postup přípravy

Vše nakrájíme na kostky, na oleji osmahneme cibulku jen lehce dozlatova, pak přidáme maso a osmahneme, přídáme rozemletý kmín tak mezi prsty, pepř, sůl a pak kapustu (dávám jí tam…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Arabelčina kýta dušená na leču

Arabelčina kýta dušená na leču

Potřebné ingredience

kýta, 1sklenice leča, troška kečupu, půl cibule, olej

Postup přípravy

Na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na proužky, pak přidáme na nudličky nakrájenou kýtu, osolíme a opečeme ze všech stran. Po té přidáme sklenici leča k tomu trošku vody a dusíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová panenka s jablíčky a brusinkami

Vepřová panenka s jablíčky a brusinkami

Potřebné ingredience

vepř. panenka
hl. mouka
olej
steak koření
koření na americké brambory
sůl, pepř
worcester
jablko
máslo
brusinky
bílé víno
angl. slanina
jarní cibulka
citron

Postup přípravy

Panenku rozkrájíme na větší špalíčky. Neklepeme !!! Pokapeme worcesterem. Posypeme ji steakovým kořením, kořením na americké brambory a lehce poprášíme moukou a ve všem to pěkně…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové měšce se zapečenými plněnými bramborami z PROSTŘENO

Vepřové měšce se zapečenými plněnými bramborami z…

Potřebné ingredience

Pro 4 osoby: 4 plátky vepř.kýty,šunkový salám asi 10 dkg,plnotučná hořčice,sůl,pepř.Na směs:3 vejce,asi 6 žampionů,jarní cibbulka,sůl,pepř,grilovací koření.Příloha:větší brambory,1 lučina,sůl,pepř,česnek,nastrouhaný sýr

Postup přípravy

Dáme si vařit brambory ve slupce.Během vření si připravíme maso a směs.Směs: Na pánvi osmažíme cibulku,přidáme žampony,rozšlehaná vajíčka,osolíme,opepříme a přidáme asi půl lžičky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ražniči v kastrůlku -dekuji KOUDY

Ražniči v kastrůlku -dekuji KOUDY

Potřebné ingredience

Ingredience •Vepřová krkovice •anglická slanina. •párek nebo klobása •cibule. •rajčatový protlak. •sůl •pepř Doporučená příloha •Chleba a pivo,americké brambory

Postup přípravy

Vezmeme kastrůlek podle počtu strávníků, na dno se dá lžíce másla ( do římského hrnce není třeba ). Dno se pokryje malými plátky naklepané krkovičky, vrstva se osolí a opepří. Na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
☺Přírodní klasika

☺Přírodní klasika

Potřebné ingredience

1500g vepřové kýty(ořech) nebo vepřové pečeně(kotlety),olej na smažení,hladká mouka na zahuštění,kousek másla na zjemnění,sůl dle chuti,1malou lžičku sójové omáčky,1malou rovnou lžičku podravky,mletý pepř

Postup přípravy

Maso pokrájíme na plátky,naklepeme,nařízneme po stranách(obr.1),osolíme a opepříme.

Osmažíme zprudka v rozpáleném oleji po obou stranách(obr.2) postupně všechno maso(obr.4)…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Potřebné ingredience

Vepřové maso ( kotleta nebo kýta ).

Bramborákové těsto - brambory, vejce, hladká mouka, česnek, majoránka, sůl, pepř. Olej na smažení. Jako příloha bramborová kaše nebo zeleninový salát.

Postup přípravy

Vepřové řízky naklepeme a trošku osolíme.
Těstíčko - brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, vejce, prolisovaný nebo utřený česnek, majoránku, sůl a pepř a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥KOTLET PRAŽSKÉHO UZENÁŘE S VÍDĚŇSKÝM KNEDLÍKEM♥♥♥ HOLKY JE TO LUXUSNÍ A NENI TO NÁROČNÝ♥♥♥

♥♥♥KOTLET PRAŽSKÉHO UZENÁŘE S VÍDĚŇSKÝM KNEDLÍKEM♥♥♥…

Potřebné ingredience

Pro 6 osob: 6-8 vepřových kotlet, sůl, pepř, 20dkg šunkového na nudličky, 4-5 nožiček párků, jedna klobása stačí, 6-8 žampionů na plátky, 1 smetana ke šlehání, 1 zakysaná smetana, 1 rovná lžíce hladké mouky, citronová šťáva na dochucení. Na knedlíky: 6 housek na kostky, 250ml mléka, 2 vejce, olej na pokapání, 140g hrubé mouky

Postup přípravy

Kotlety naklepejte,osolte, opepřete, prudce opečte z obou stran na trošce olivového oleje. Maso vyjměte z pánve a vsypte do ní šunku, párky, žampiony a krátce cca 5 minut…

Zobrazit více...

Kategorie