(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Beruška pro Vojtíška z MB

Potřebné ingredience
piškotové těsto, šlehačka, marcipán, trošku máslového krému.
Postup přípravy
*

Předchozí (a můj první) plněný dort bez "formy na plněné dorty". Fotopostup doplním s dortem, který právě tvořím.

Postup na berušku a ježka: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=28583
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ajda1
(upraveno)
5. 11. 2008, 20:54
Krásná beruška. Jste moc šikovná. Poradíte mně, čím obarvit marcipánovou hmotu na černo? V Tetě neměli černé potravinářské barvivo. Děkuji
nahlásit

rybickarybka
(upraveno)
6. 11. 2008, 17:52
@Ajda1
Já barvila černou gelovou, ta se sežene jen veš specializovaných prodejnách. Sama jsem kombinaci práškových na černo nezkoušela, ale recept na kombinaci jsem tady na mmb videla: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19057 tak ho muzete zkusit.
nahlásit

akin77
(upraveno)
19. 10. 2008, 21:21
Krááásná berunka, a vypadá, že taky hodně jedlá... ta šlehajda uvnitř, mňam!



nahlásit

Blanka16
(upraveno)
19. 10. 2008, 17:34
Marci krááásná beruška




nahlásit

jitkaad
(upraveno)
19. 10. 2008, 11:48
Marci paráda, beruška je krásná



nahlásit

Jobula
(upraveno)
19. 10. 2008, 10:33









nahlásit
ŠarkaMachova
(upraveno)
19. 10. 2008, 10:18
Ta je roztomilá a krásná






nahlásit

stambi
(upraveno)
19. 10. 2008, 9:57











nahlásit

pelda77
(upraveno)
19. 10. 2008, 9:38
júúúúúúúúú




nahlásit

Bára D.
(upraveno)
19. 10. 2008, 9:06
Ta je super, a určitě dobroučká, hned bych se zakousla
, ten krém vypadá lákavě...
Postup uvítám




nahlásit

rybickarybka
(upraveno)
19. 10. 2008, 14:06
@Bára D.
Postup mam nafoceny na dortu ježka, dnes odpoledne budeme krajet a az to pak nekdy stihnu usporadat - ten postup fitek - vlozim to sem. Bude to teda u dortu Ježek, ne tady u berušky.
nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
19. 10. 2008, 8:54
Jůůůůůůůůůůůůů, ta beruška je dokonalá. A ta krásně červená a černá barva!!!! Nádhera, nádhera, nádhera







nahlásit

rybickarybka
(upraveno)
19. 10. 2008, 14:09
@
Červená je prášková červeň jahodová - pozor, je slaná, slila jsem ji ze stamrle driv, nez se sul zacala rozpoustet. A ta černa jsou okrojky cerveneho materialu dobarvene černou gelovkou. Doporučuju u černe si pak po zhruba zahnacani barvy namocit ruce do vody a hnacat vlhkyma rukama, ta cerna se lepe rozplyne a vybarvi. A pak treba moc mekkou hmotu zahustit skrobem, ta barva pak uz se nerozredi.
nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
19. 10. 2008, 8:00
Ta je úplně dokonalá, je krásná, hladká, lesklá, prostě bezva!!!!




nahlásit

Init
(upraveno)
19. 10. 2008, 1:23
Tak proto ty jsi nejela na sraz, když pečeš takovéhle parády, já se právě vrátila, bylo to úžasný, skvělá atmosféra, jsem nadšená




nahlásit

rybickarybka
(upraveno)
19. 10. 2008, 1:25
@Init
Hm, tu berunu jsem spachala uz v utery. A na reference ze srazu se tesim. Sraz se nekonal kvuli kojicimu miminu a i kdyby to bylo za rohem, tak mne uz dva dny zlobi zaludek, s tim bych z toho mela houby a jeste cestovat 300km daleko... A díky za poklonu

nahlásit

Init
(upraveno)
19. 10. 2008, 1:27
@rybickarybka
Škoda, tak snad někdy příště


nahlásit