Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Orchidejkový testovací

0.0
Orchidejkový testovací

Potřebné ingredience

Zkoušela jsem orchideje bez speciálních tvořítek na orchideje, jen klasické formičky na cukroví a trojlístek na frézie........ no maminky dortařky, fakt Vás obdivuju. Mě u toho málem kleplo....

Postup přípravy

Ale potáhnout kulatý dort se mi nedaří a nedaří. K9 je ta špatná, nebo jen ty moje ruce jsou obě levý???
Za pár dnů budu dělat dort synovi k 16tinám a nejen že nevím jaký, ale nevím JAK!!! Chjo ....Prosím, dejte mi tip.......

Sušeno na lžíci

Domalováno ...... snaha byla......

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Gabušojda 28. 7. 2011, 21:09
Já Vám rozumím a za snahu (clamp) (clamp) (clamp) Taky se chodím dívat na tyto stránky a nestačím se divit, jak jsou maminy šikovný. Mně pečení dortů moc baví, ale tak krásný je nemám (N) Potahovku K9 neznám, jen tuším K2, ale ta mi nevyhovuje, trhá se děsně moc. Wilton je dobrý, ale dražší. Taky jsem si nakoupila spoustu tvořítek a blbinek na dorty u CS Gostol, ale stejně řeším problém, že mi potahovka jakoby zespodu teče. .. Tak to vidíte, nejste v tom sama (hello) Důležitá je ale podle mě chuť a radost... A ty kytičky máte krásný (Y) (Y) (Y)
petulisek 29. 7. 2011, 11:03
@Gabušojda Děkuju (F) No já jsem fakt blbá, pardon, jasně že to byla K2, K9 jsou granule pro psa (H) (H) no vidíte, pak mají ty moje dorty k něčemu vypadat ,-) ,-) ,-) Ty kytky jsou z WF, bezvadně se mě s ním pracovalo, ale na celý dort to vyjde celkem draho, navíc na potáhnutí byl celkem silný, ve větší ploše natenko vyválený se taky trhal .... 8o| 8o| Tvořítko jsem koupila jen na tu frézii, je mi líto peněz, když s tou šikovností jsem poněkud na štíru .... fakt ty dortařky obdivuju. Ale budu péct dál, musím, ti moji žraloci jsou na sladký ,-) ,-) ,-) (hello)
Gabušojda 29. 7. 2011, 14:33
@petulisek S tou šikovností nejste na štíru :-$ , chce to jen cvik a ono to půjde ( i mně ) (Y) Ještě mě napadá, mrkněte na YouTube, zadejte Timidekor, je tam spousta návodů, jak a čím zdobit dorty . Nebo když si zadáte potahování dortů nebo cukrářská růže, tak je tam super návod, jak si sama udělat třeba nádehrné růže jen pomocí malého kulatého vykrajovátka . Já se je tak- snad -naučila dělat. Místo špachtlí můžete použít čajovou lžičku a kousek molitanu jako podložka taky postačí :-) Tak hodně zdaru při pečení a zdobení (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie