pokus o stékací dort s ganache
Potřebné ingredience
mramorový korpus, krém se zakysanou smetanou, ganache z bílé čokolády (šlehaný - málem jsem to vzdala!), zrcadlová poleva, ovoce
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hantonie
(upraveno)
17. 6. 2016, 15:45
Děkuji všem za rady Petra
Nadys
(upraveno)
17. 6. 2016, 11:04
krásný , vypadá hezky
hantonie
(upraveno)
16. 6. 2016, 23:54
Dobrý večer, asi pro vás hloupá otázka..... co je ganache, zkoušela jsem překlad ze 6 jazyků a výsledk je 0
Venunka
(upraveno)
17. 6. 2016, 15:24
@hantonie
já studovala tady http://kousekdortu.cz/ganache/
Uďa72
(upraveno)
17. 6. 2016, 15:15
@hantonie
Já to také neznala, ale jak sleduju současné dortové trendy, tak je to stále populárnější. Zadejte si to do vyhledávače třeba na tom googlu, jak už tu zaznělo. Je to vlastně čokoláda se šlehačkou, ale já s tím pracovat nějak nedokážu, u mě stále vedou potahovky
MíšaC
(upraveno)
17. 6. 2016, 9:09
@hantonie
Stačí si to zadat třeba do Googlu...
Zrušený účet
(upraveno)
17. 6. 2016, 7:48
@hantonie
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/labuznik/kucharka-instinktu/cokoladova-skola-3-dil_26383.html
pajdulinka
(upraveno)
29. 5. 2016, 21:06
jitkom
(upraveno)
29. 5. 2016, 13:18