pokus o stékací dort s ganache

Potřebné ingredience
mramorový korpus, krém se zakysanou smetanou, ganache z bílé čokolády (šlehaný - málem jsem to vzdala!), zrcadlová poleva, ovoce
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hantonie
(upraveno)
17. 6. 2016, 15:45
Děkuji všem za rady
Petra


nahlásit

Nadys
(upraveno)
17. 6. 2016, 11:04
krásný , vypadá hezky

nahlásit
hantonie
(upraveno)
16. 6. 2016, 23:54
Dobrý večer, asi pro vás hloupá otázka..... co je ganache, zkoušela jsem překlad ze 6 jazyků a výsledk je 0



nahlásit

Venunka
(upraveno)
17. 6. 2016, 15:24
@hantonie
já studovala tady http://kousekdortu.cz/ganache/
nahlásit

Uďa72
(upraveno)
17. 6. 2016, 15:15
@hantonie
Já to také neznala, ale jak sleduju současné dortové trendy, tak je to stále populárnější. Zadejte si to do vyhledávače třeba na tom googlu, jak už tu zaznělo. Je to vlastně čokoláda se šlehačkou, ale já s tím pracovat nějak nedokážu, u mě stále vedou potahovky
nahlásit

MíšaC
(upraveno)
17. 6. 2016, 9:09
@hantonie
Stačí si to zadat třeba do Googlu...
nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
17. 6. 2016, 7:48
@hantonie
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/labuznik/kucharka-instinktu/cokoladova-skola-3-dil_26383.html
nahlásit

pajdulinka
(upraveno)
29. 5. 2016, 21:06



nahlásit
jitkom
(upraveno)
29. 5. 2016, 13:18



nahlásit