Zobrazit přihlášovací formulář

Podakovanie

0.0
Podakovanie

Potřebné ingredience

Ja chcem len napisať ,že sa skutočne sklaňam nad šikovnosťou a kreativitou vasich zien (nasich) najdu sa aj pani maju dobre srdiečka a to tym ,že sa s nami podelia o ich skusennostiach ,radach.Dalej chcem napisať ,aby ste sa nedali znechutiť neprajnicami (bohužial najdu sa aj take) ktore tu vypisuju nehoraznosti o receptoch ktore su tu aj viackrat .Podla mňa nie je nič na tom ked sa tu objavi recept ktory tu už bol napisany,ja si myslim ,že to nebolo umyselne.A preto nedajte sa vyprovokovať nikym.Držme si palce a tešme sa z krasnych toričiek ktore nam tu pribudaju aj od nas zo slovenskeho MMB.Na zaver by som chcela podakovať osobe ktora tuto stranku vytvorila a dovolila nam začinajucim cukrarkam kochať sa krasou,naučiť sa niečo nove .A kedže su vianoce dovolte mi na zaver popriať vela zdravia ,štastia,lasky,porozumenia,všetko dobre v novom roku ,aby ste aj nadalej tvorili tieto nadhery s laskou Darina.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Soňa L. 1. 2. 2010, 22:22
Moc hezky jste to napsala Darinko,bohužel jsem se také s tím co jste napsala setkala a nenechám se nikým ani ničím vyprovokovat.Myslím si,že jsme tu pro hezkou fotečku a milé slovo...Hodně štěstíčka..S. (L) (F) (F) (F)
verosa 10. 1. 2010, 21:48
Krásné přáníčko i tobě všechno nej nej do nového roku,ať se daří (radost) (snehulak) (flower) (hello)
jajka5 27. 12. 2009, 14:14
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)díky Vám všem a mnoho štěstí a zdaru v práci (silvestr) (novy rok)
habuša 26. 12. 2009, 23:03
Darinko, krásně jste to napsala. Taky patřím k těm, které se nechají rády inspirovat obrázky nádherných (^) (^) (^), učit se něco nového a je pro mne potěšením si tyto stránky prohlížet. Takže milé výtvarnice hodně štěstí v dalším tvoření a vše dobré v novém roce 2010. Zdena.
Beruška46 24. 12. 2009, 23:31
Darinko,i Tobě krásné vánoce a tvořit budeme dál a moc rády .. pokud nás tento koníček baví,tak nás od něj nikdo neodradí .. a když vidíme,že můžeme udělat radost i druhým,tak to hřeje na srdíčku .. (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie