Zobrazit přihlášovací formulář

školní batoh

0.0
školní batoh

Potřebné ingredience

tmavý kapsl, 2l pařížské šlehačky,2kg fornixu, gel, barvy, foto jedl

Postup přípravy

klasicky naplníme a potáhneme dle fotky

PRO PŘEDSTAVU O VELIKOSTI BYLO TO PŘESNĚ DO PŘEPRAVKY

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

cherba 27. 4. 2010, 12:56
(Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
Ketty 27. 4. 2010, 19:41
@cherba děkuji
Ilonáček 27. 4. 2010, 11:07
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Ketty 27. 4. 2010, 19:41
@Ilonáček děkuji

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie