(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Brambory v papiňáku
Potřebné ingredience
asi kilo brambor, 100 g másla, větší cibule
Postup přípravy
Brambory klasicky oškrábeme a nakrájíme na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a na něm osmahneme cibulku nakrájenou na kolečka /do růžova/. Pak přidáme brambory, promícháme s máslem a cibulí a posolíme. Papiňák uzavřeme, počkáme až začne pískat a za 3-5 minut vypneme plamen a necháme dojít. Brambory je lepší nechat tak těch 5 minut, krásně se připečou :-))
Zkusila jsem přidat i česnek - lahůdka :-)))
Recept jsme našla na internetu a fakt báseň. A hlavně rychlá příprava - šetří čas. Doporučuji
Zkusila jsem přidat i česnek - lahůdka :-)))
Recept jsme našla na internetu a fakt báseň. A hlavně rychlá příprava - šetří čas. Doporučuji
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

zadveranka
(upraveno)
7. 4. 2013, 11:23
Včera jsem je dělala a jsou výbornéééé











nahlásit

beruska005
(upraveno)
28. 8. 2012, 19:01
děvčata vyzkoušela jsem brambory byly vynikající jen papiňák do odnesl, dole to bylo připálené. Přístě zkusím s trochou vody.
nahlásit
marky18
(upraveno)
17. 7. 2012, 11:41
Díky za tip, vyzkoušíme


nahlásit
dadakan
(upraveno)
20. 6. 2012, 14:51
Super a hlavne rýchle hotové jedlo. Už sa ma doma pýtajú, či neviem iné zemiaky variť. Ja som sa do nich, totiž zbláznila.
Dík za receptík.


nahlásit

Česťa kuba
(upraveno)
20. 6. 2012, 13:21
Pavlo, děkuji, že jste recept vložila
nikdy jsem brambory takhle nedělala, přiznám se, že jsem měla strach o papiňák, ale výsledek byl naprosto famózní
jsou mnohem lepší, než vařené
ještě jsem přidala libeček, petržel, cibulovou nať a byla to fakt bomba
VŠEM DOPORUČUJI VYZKOUŠET













nahlásit

Tyna12
(upraveno)
5. 6. 2012, 22:57
Už jsem o tom slyšla a prý jsou lepší než normálně vařené



nahlásit

zanitah
(upraveno)
5. 6. 2012, 22:46
potvrzuji, že brambůrky jsou fakt výborné, jen se po nich zaprášilo. A papiňák bez úhony vydržel. Na mne jen trochu více mastné, asi jsem to přehnala při cibulce, jsem se bála, že se to připeče... příště omastím s mírou. Příště... asi hned za pár dnů. Ňam!!
nahlásit
bejocka
(upraveno)
4. 6. 2012, 14:17
Pavlinka ahoj, mám prosbu. Ja mám "papiňák" tescomu a tam mi píšu, že vždy pri varení musí byť minimálne 2,5 dcl vody a v tomto receptíku vodu neuvádzaš. Myslíš, že to nebude problém ak ju tam nedám? Nebuchne mi pokrievka? Vopred ďakujem za odpoveď. Beata
nahlásit

anijak
(upraveno)
4. 6. 2012, 13:34
Zkoušela jsem, ale pod slovem plátky jsem si představila cca 0,5cm a z brambor byla kaše, což nebylo nic moc. Příště zkusím se silnějšími plátky.
nahlásit

patenka76
(upraveno)
3. 6. 2012, 10:46
musím taky vyzkoušet

nahlásit